“Binnenkort zal iedereen de echte Adem Ljajic zien”


ljajic
Adem Ljajic, de sterspeler van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben buiten mijn land nooit kampioen geworden. Een van de grootste reden dat ik naar Beşiktaş ben vertrokken was dat ik heel graag kampioen wil worden. Afgelopen seizoen zijn wij geen kampioen geworden, maar dit seizoen wil ik heel graag kampioen worden. Afgelopen seizoen was ik ook langzaam begonnen, maar heb het toen goed afgemaakt. Binnenkort zal iedereen de echte Adem Ljajic zien.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Bu soz tanidik geliyor...


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Ja vorig jaar was hij toch na een matig begin indrukwekkend goed?

Ik verwacht dat hij zijn vorm gaat vinden, zeker nu Atiba en Elnenny de vaste centrale middenvelders lijken te worden..+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Mijn referentie was Slimani.

Of Ljajic beter wordt weet ik niet. Misschien is het een idee om hem naar LV te zetten. Doet hij het daar goed dan hoef je maar een 10 en een spits in de winter te halen. Gezien hoeveel punten BJK pakt in de tweede helft van het seizoen vanaf 2015, zouden ze toch in de top 3 kunnen zitten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen