Beşiktaş wil zich versterken met een aanvaller en een keeper


erdal
Bij Beşiktaş lijkt alles weer de oude. Na de derby zege tegen Galatasaray lachen vele gezichten weer en lijken alle problemen te zijn opgelost.
Bestuursleden Erdal Torunoğulları en Emre Kocadağ proberen de spelers elke dag te motiveren en dat pakt goed uit. Voorzitter Ahmet Nur Çebi heeft de taken officieel nog niet uitgedeeld, maar verwacht wordt dat Erdal Torunoğulları weer verantwoordelijk wordt gemaakt om nieuwe spelers binnen te halen. Emre Kocadağ krijgt als taak om de spelersgroep bijeen te houden. Erdal Torunoğulları, die jaren terug verantwoordelijk was voor de transfer van Mario Gomez heeft ook als taak gekregen om een nieuwe aanvaller en een nieuwe keeper te vinden. In de winterstop wil Beşiktaş zich zeker gaan versterken met een aanvaller en een nieuwe keeper.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Huh?

We hebben een centrale verdediger en een spits nodig, hoezo keeper..

En eigenlijk nog een centrale middenvelder nu Dorukhan ook weg is gevallen.

En Als je Lens kan dumpen nog een buitenspeler..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen