Abdullah Avcı: “Elke dag krijg je weer nieuwe kansen”


avcilacht
Abdullah Avcı heeft na de derby tussen Beşiktaş en Galatasaray de onderstaande uitspraken gedaan.
“Mensen zullen altijd kritiek hebben op de personen die dit elftal beheert. Het maakt niet uit welke spelers er bij Beşiktaş speeltijd krijgen. Ze hebben vandaag hand in hand gespeeld en hebben goed gestreden. Onze spelers hebben 7 kilometer meer dan onze tegenstanders gelopen. Dat is niet gemakkelijk. Beşiktaş zat eigenlijk al in de race, maar deze zege zal ons extra motiveren. Vanaf het begin van het seizoen hebben wij veel tegenslagen gehad. Elke dag krijg je weer nieuwe kansen en vandaag hebben wij ons weer vernieuwd. Gökhan speelde al 3 weken niet mee, wij hebben vandaag besloten dat hij kon meespelen. Umut heeft voor het eerst in de basis gespeeld. Als het team zo blijft spelen, zullen wij de goede kant opgaan.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5
+4

Hoe vaak heeft deze Avci Gs al gepompt..

Wij mogen kritiek op hem hebben, maar Gs fans moeten echt niks over hem zeggen hahaha


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5
+1

En elke keer heeft hij ook zijn kampioenschap weg gegeven.

Maar voor jullie is Galatasaray belangrijker. Gine diyom : Sampiyon Galatasaray.+: 3281
-: 0
R: 5216
Level 5

En dan? Ga je gepompt worden in voorronde CL :P


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Hij heeft niks weggegeven, jullie zijn met fraude naar de titel geholpen.. Elk seizoen bakken jullie er 25 wedstrijden niks van om vervolgend met dubieuze praktijken de titel te krijgen.. Kijk hoe jullie nu weer spelezn..

Weer veruit het duurste team, weer baggervoetbal, weer huilen jullie heel het jaar en schelden jullie je spelers uit maar weer zullen jullie geholpen worden als het moet..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen