Rıdvan Dilmen: "Galatasaray heeft 20% kans om te winnen van Beşiktaş"


ridvan
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over de derby tussen Beşiktaş en Galatasaray.
"Dat Beşiktaş 3 wedstrijden heeft verloren in de Europa League was schokkend. De ontwikkelingen in het bestuur, de blessures, gedemoraliseerd team en een trainer die niet kan doen wat hij voor ogen had. Normaal gesproken speelt Beşiktaş in een vol stadion tegen Europese clubs. Nu moeten ze tegen Galatasaray. Is de wedstrijd tegen Braga belangrijk of tegen Galatasaray? Voor zo'n derby laten sommige spelers een aantal spelers op de bank. Abdullah Avcı weet ook dat als ze tegen Galatasaray verliezen, dat het wel heel erg spannend begint te worden. De spelers weten dit ook. Beşiktaş staat in het begin van het seizoen wel heel erg achter de top. Voor Galatasaray is 1 punt niet slecht. Ik denk altijd dat in derby wedstrijden de thuisclub voordeel heeft. Twee jaar terug had ik gezegd dat Beşiktaş favoriet was. Nu is het zo dat Beşiktaş 30% kans heeft om te winnen, 50% kans om gelijk te spelen en 20% geef ik aan Galatasaray."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

Nou sorry hoor deze BJK hoort niet in de top 10 bah

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen