Beşiktaş zonder 7 sleutelspelers tegen Galatasaray


avcidenkt9
Beşiktaş neemt het zondag op tegen Galatasaray.
Trainer Abdullah Avci mist maar liefst 7 spelers die hij dus niet kan opstellen. Beşiktaş is het seizoen zeer slecht begonnen en heeft in 8 competitiewedstrijden maar 2 keer kunnen winnen en heeft 3 keer gelijkgespeeld en verloren. In totaal hebben ze 9 punten. Bij Beşiktaş zijn Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Douglas Pereira Dos Santos, Abdoulay Diaby, Georges Kevin N'Koudou, Victor Ruiz en Dorukhan Toköz geblesseerd. Of Gökhan Gönül, Burak Yılmaz, Diaby, N'koudou, Ruiz en Douglas kunnen meespelen wordt morgen bekend. Hiernaast staan Caner Erkin en Victor Ruiz op scherp. Mochten ze een gele kaart krijgen, missen ze de wedstrijd tegen Antalyaspor. De alarmbellen rinkelen bij Abdullah Avcı. Beşiktaş heeft onder zijn leiding in 11 officiële wedstrijden maar 2 keer kunnen winnen. 
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen