Burak Yilmaz maand uit de roulatie


burkk
Burak Yilmaz is een maand uit de roulatie vanwege een scheurtje in zijn hamstring. 

Hurriyet meldde vanochtend dat de aanvaller van Besiktas mogelijk 4 tot 5 weken is uitgeschakeld.

Besiktas bracht vandaag naar buiten gebracht dat de aanvaller ,,meerdere weken'' aan de kant staat. 

Burak raakte geblesseerd tydens het duel tegen Ankaragucu na 67 minuten spelen moest hij van het veld. Hij werd nog tijdens de wedstrijd naar het ziekenhuis gebracht voor onderzoek.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 18524
-: 0
R: 21314
Level 6

Mede dankzij door Senol Gunes. Die een kapotte Burak 90 minuten tegen Albanië en Frankrijk heeft laten spelen. Je had letterlijk niets aan Burak, maar je moest de net herstelde Burak per sé laten spelen. Puur daarom al kan je het oude bestuur uitschelden, gönderme aq en iyi oyuncunu. Net hersteld en nu weer weg.

Ook het domme van het oude bestuur om geen spits te halen, je zag eind augustus toch al dat het niet zou gaan met Güven en Umut. Laatst genoemde is niets meer dan een anadolu futbolcusu.


+: 3327
-: 10
R: 9056
Level 5

Grootste onzin dat je niks aan Burak had.. Hij was idd net terug van een blessure en het is veel te vroeg om zoveel zware wedstrijden te spelen.. Ik was hier al bang voor..

Maar DE fout ligt bij Orman en co, die geen goede 2e spits hebben gehaald.

Ulut is zelfs geen Anadolu futbolcusu.. Heeft een paar goaltjes bij het gedegradeerde Bursa en verder PTT lig maar ook daar geen topschutter of zo. Ergste is, hij is 26.+: 37
-: 0
R: 123
Level 3

alles voor de winterstop is toch bijna alles verloren voor besiktas, dus maakt niet uit. Na de winterstop hoop ik dat hij de oude burak wordt, en zo maken we nog een kans voor het europees voetbal misschien.

Met deze selectie en trainer zie ik ons niet rap kampioen worden, maar de bal is rond alles kan gebeuren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen