Geld moet het probleem van Beşiktaş oplossen


euro
Ahmet Nur Çebi is gisteren gekozen als de nieuwe voorzitter van Beşiktaş.
Volgens TRTSPOR wil Ahmet Nur Çebi voor het nieuwjaar alle achterstallige betalingen afwerken. Dat betekent dat het persoon en voetballers die al maanden lang geen salaris krijgen, binnenkort geld op hun rekening zullen zien. Dat moeten ze doen om verdere problemen met UEFA te voorkomen. Ook wil Ahmet Nur Çebi met Abdullah Avcı en de spelers om tafel om te achterhalen wat de lopende problemen zijn die het team weerhoudt om goed te presteren. Voor de kritische wedstrijden tegen Braga (Europa League) en Galatasaray (Süper Lig) wil Ahmet Nur Çebi hiermee de motivatie van de trainer en spelers gaan motiveren. Ahmet Nur Çebi wil oa. de komende tijd met de sponsoren praten om de huidige contracten open te breken en  te verlengen tegen gunstigere bedragen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 6
-: 0
R: 19
Level 1
+1

Er is toch een akkoord met de banken over de schulden van BJK? Waarom moet de club dan zoveel geld op tafel leggen tot de zomer? Misschien kan Nur Cebi de details van dat akkoord met de supporters delen. Geld lost het probleem op de lange termijn niet op, belangrijk is waar dat geld naar toe gaat. Adali had ook een hele rijke bestuur die bereid waren om direct geld te pompen in de club, maar zolang er niet slim om wordt gegaan met de miljoenen die binnenkomen, is het dweilen met de kraan open.

En niet te vergeten, Ernst&Young heeft 7-8 jaar geleden de financiën van de club bekeken, maar die documenten zijn nooit openbaar gemaakt door het bestuur van Orman, waar Nur Cebi dus ook deel van uitmaakte. Als hij echt wat wil veranderen, moet hij bekendmaken wat er daar allemaal in staat en wat de reële schuld van de club is. Zou me niks verbazen als de schuld veel hoger ligt, net zoals het geval was bij Fenerbahce.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen