"Ook al breng je Diego Simeone naar Beşiktaş, dan ...."


ermantoroglu
Erman Toroglu, sportcommentator van ASpor heeft na het duel tussen Beşiktaş en Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ook al breng je Diego Simeone naar Beşiktaş, dan zal er niets veranderen. Omdat er op dit moment niet iets is wat goed loopt bij Beşiktaş. De kok, technische staff, spelers, trainer, etc krijgen geen salaris meer en hebben nog geld te goed. Het bestuur geeft een beetje geld nog aan belangrijke spelers. Welke trainer kan met zoiets fatsoenlijk werken? Eigenlijk is Abdullah Avçi op dit moment een kans voor Beşiktaş. Als ik Abdullah Avçi was, had ik gezegd dat ik onder deze omstandigheden niet wil werken."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (10) 


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+2

Jullie kunnen niet eens je eigen koks betalen, en dan komen ze nog steeds praten (met name 1903martal) over Falcao die netjes z’n salaris krijgt gestort.

Ipv jullie zo te focussen op de financiën van GS, kunnen jullie roddelende nichten beter met jullie eigen rotzooi bezighouden.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Ahahahaha als je zelfs de staff eromheen niet kan betalen dan moet je je diep, maar dan ook echt diep schamen, want die krijgen geen miljoenen als die voetballers.+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Deze Erman is de grootste betaalde ho er enjong van de media, betaald door Fraudesaray om de boel te verzieken..

Met zn kettingzaag stem


+: 63
-: 0
R: 67
Level 2

huilie huilie :sad: :sad: :sad:


+: 724
-: 0
R: 1355
Level 5

Moeten Bulent Yildirim en Serkan Cinar nog betaald worden?


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Nee want jullie hebben geen geld.+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Geen geld? Hebben jullie het nieuws gevolgd? Met name TRT Spor die altijd het meest transparente is omdat ze intern iemand hebben voor informatie in te winnen.

Galatasaray en Fenerbahce hebben het momenteel het meest moeilijk. Jullie kijken enkel wat op het veld gebeurt maar zodra die financiële klap jullie gaat raken dan zal ik op deze post terugkomen.

Beşiktaş is al begonnen met maatregelen te nemen, of die maatregelen goed zijn gaat de tijd laten zien. Deze maatregelen zijn lonen verlagen, jonge spelers kopen.

Ik heb niks tegen de ploegen maar als jullie hier komen discusseren over een man die dit zegt, die een ROTkanaal bezit. Dan vind ik dit raar. Jullie zoeken het precies dan op.

Zoek maar op TRT SPOR: DÖRT BÜYÜKLERIN borçları hızla artıyor


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Als je zelfs je staff niet kunt betalen hoe heb je dan geld? Galatasaray speelt Champions League en we hebben winst gedraait. Zoek maar zelf op 'KAP'


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

In hoeveel termijnen moesten jullie de scheids van gister betalen?


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Jullie mogen winst draaien hoeveel jullie willen maar de cijfers die openbaar worden gemaakt op TRT SPOR liegen niet.

Bewijs eens dat ze hun niet betalen? Wat maakt het eigenlijk jullie uit wat Beşiktaş doet. Is het zo interessant om in jullie rivalen tijd te investeren? Ik volg enkel TRT SPOR. Blijkbaar hebben jullie een gehele analyse uitgevoerd waarvan 80% niet eens officieel klopt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen