Abdullah Avcı: "Burak Yilmaz heeft zich weer geblesseerd"


avcidoei
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na de wedstrijd tegen Ankaragücü de onderstaande uitspraken gedaan.
"Als je de verdediging van je tegenstander wil doorbreken, moet je breed spelen. Dit hebben wij af en toe gedaan. De Beşiktaş tenue had deze wedstrijd moeten winnen. Wij hebben kunde en de wil niet samen kunnen brengen. In de afgelopen 8 speelweken hebben wij niet achter elkaar met hetzelfde elftal kunnen spelen. Burak is weer geblesseerd. Wij missen veel spelers. Beşiktaş moet altijd spelen om te winnen. Burak had vanochtend problemen. Hij wou zijn ploeg niet alleen laten en heeft toch gespeeld. Morgenochtend zal het blijken hoe erg de schade van zijn blessure is."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Man man man wat een seizoen..

Toch denk ik dat we die Fraudesaray gaan pakken thuis


+: 499
-: 0
R: 1824
Level 5
+1

Ja je dacht ook dat Bjk makkelijk zou winnen van een slap Ankaragucu. Wij gaan jullie anaal vertiaal horizontaal verkrachten in jullie eigen huis let maar op bjk stelt niks voor+: 63
-: 0
R: 67
Level 2
+2

Haha wat is het toch heerlijk!!!

hopelijk degraderen ze en zien we deze ti ne rci kneusjes nooit meer hier :D :D


+: 683
-: 0
R: 2046
Level 5

Als we de derby’s winnen vind ik het nog ok seizoen is sowieso al naar de tiefus


+: 6
-: 0
R: 19
Level 1

Wat een verrassing. Burak is al maanden niet fit, behalve als hij voor Turkije moet uitkomen waar de trainer toevallig Senol Günes is. Dit kon je al zien aankomen, maar ze hebben 17 miljoen uitgegeven en geen spits gehaald.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen