“Abdullah Avçi blijft trainer van Beşiktaş, tenzij ….”


ahmetnurcebi
Ahmet Nur Çebi, de kandidaat voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

Abdullah Avçi heeft een doorlopend contract met Beşiktaş. Het gaat niet om kleine bedragen, wij kunnen niet onverantwoorde dingen doen. Ik geloof erin dat hij Beşiktaş weer naar de oude gaat brengen, mocht het niet lukken, dan weet ik dat hij hetgeen gaat doen, wat van hem verwacht zal worden. Die karakter heeft hij wel.
Als het team nieuwe spelers nodig heeft in de winter, dan zijn wij verplicht om daarvoor te zorgen.
Ik zeg mijn voorzitterschap bij mijn eigen bedrijven op en wil 100% voor Beşiktaş gaan werken.
Ik laat het geld van Beşiktaş niet stelen. Voordat ik het geld van Beşiktaş uitgeef, denk ik hier uren over na.
80% van de gemeenschap wil ons hebben.
Ik vormde met Şenol Güneş een groep (Fikret Orman beweert van niet), maar het is onnodig over dat soort dingen te praten, want het gaat heel goed met het Turks elftal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Eerlijk gezegd vind ik Abdullah Avçi een veel betere trainer dan Fatih Terim. Terim moet het doen met motivatie en shit en kent geen tactiek. Avci is echt een tacticus. Hoop dat hij blijft bij Besiktas, anders is hij ook welkom bij Galatasaray.


+: 1209
-: 10
R: 2304
Level 5

Avci is een loser. Een kleine trainer. Iemand die niet tegen zijn verlies kan en dan nog steeds uithaalt naar Galatasaray of Fenerbahce. Dat deed hij bij Basaksehir, dat doet hij nu ook.

Daarnaast, welke tactiek? Ze slikken er elke uitmatch meer dan 3. Spelers als Boyd worden verkozen boven Quaresma. Daar moet je toch geen tacticus voor zijn ofzo.


Senol Gunes is wel beter dan Terim op dit moment. Maar hij is dan ook de enige.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen