Victor Ruiz mist derby tussen Galatasaray - Beşiktaş


ruiz
Slecht nieuws voor Beşiktaş. De Turkse topclub meldt dat Victor Ruiz tijdens de training van gisteren is geblesseerd. Hierdoor is hij minimaal 2 weken uit de roulatie en mist hij de wedstrijden tegen Ankaragücü, Braga en Galatasaray.

Dün sabahki antrenman sonrası sağ bacak alt arka (soleus) adalesinde ağrısı olan oyuncumuz VICTOR RUIZ’in yapılan muayenesi ve Acıbadem Hastanesi’nde çekilen MR’ı sonucuna göre soleus kasında grade 2 zorlanma tespit edilmiştir. Tedaviye sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır.

Bjk.com.tr
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1863
-: 0
R: 2456
Level 5

Galatasaray gaat heel eenvoudig winnen van Besiktas. Besiktas heeft veel geblesseerde spelers en ze zijn nog geen team. Wij ook niet, maar wij hebben betere spelers.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Heldere analyse

Ik ben het hier wel mee eens, ons enige voordeel is dat we thuis spelen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen