Cenk Tosun voor slechts half seizoen aan de slag bij Beşiktaş


cenktosunmilli
Beşiktaş is druk bezig om een geschikte aanvaller te vinden voor in de winterse transferperiode.
Er gaan geruchten rond dat Erdal Torunoğulları, die in het team van Ahmet Nur Cebi zit, Cenk Tosun heeft overtuigd om voor een half seizoen bij Beşiktaş te komen spelen. Althans, dat meldt Fotomaç. Cenk Tosun krijgt amper speelminuten bij Everton en zou groen licht hebben gegeven om de Turkse aanvaller van het Turks elftal voor een half seizoen te huren. Cenk Tosun moet samen met Burak Yilmaz de voorhoede van Beşiktaş vormen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 3321
-: 10
R: 9041
Level 5

Gel Tosunummmmmmmmm


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Hij had een synergie met babel. Jammer dat Babel weg is, maar zonder Babel zal hij nog steeds een toegevoegde waarde voor ons zijn+: 5039
-: 0
R: 9703
Level 5

Hemen gelsin!!!!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen