“Ik wil mijn carrière bij Beşiktaş beëindigen”


ljajic
Adem Ljajic, de sterspeler van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik heb het in de gaten dat ik de afgelopen wedstrijden zwak heb gespeeld. Ik moet beter dan dit spelen en ik weet dat ik dat kan. Belangrijkste is dat ik in mezelf geloof. Ik geloof erin dat wij samen met ons team uit deze crisis zullen komen. Wij staan er ook niet heel slecht voor. Verschil met de top is niet zo goed. Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor en Başakşehir doen mee met de race om het kampioenschap. Istanbul is een geweldige stad. Ik was in het begin al verliefd geworden op Beşiktaş en wil mijn carrière hier beëindigen. Supporters zijn geweldig, er zijn hier veel mogelijkheden. Vida speelt hier al langer en wanneer ik hulp nodig heb, helpt hij mij altijd. Fiorentina was mijn eerste club in het buitenland. Ik heb daar geweldige jaren meegemaakt. Ik heb daar leuke herinneringen. Als ik op een dag moet vertrekken bij Beşiktaş, wil ik best wel naar Fiorentina.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Goed dat hij een beetje zelfreflectie heeft. Ljajic kan echt 100 keer beter spelen dan wat hij heeft getoond in de laatste weken. Hij heeft een goede interlandperiod e achter de rug, dus hopen dat hij zich herpakt!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen