Cyle Larin: “Ik ben gelukkig in België”


larin
Cyle Larin (24) is bij Zulte Waregem een absolute meerwaarde als (intussen) scorende targetspits. Zijn club is al 8 wedstrijden lang ongeslagen en Larin heeft daar een groot aandeel in.  
“Wij willen zo hoog mogelijk in de competitie eindigen en daarvoor gaan wij strijden. Ik hou ervan om tegen goede clubs te spelen. Ik ben gelukkig in België, Soms speel ik achter, soms Berahino. Wij hebben een goede ploeg en wij werken hard. Ik denk dat wij nog beter zullen worden.”

Dit seizoen heeft Cyle Larin in 11 wedstrijden 5 goals en 6 assists gemaakt. Zulte Waregem heeft Cyle Larin voor 1 seizoen gehuurd van Besiktas en kan hem voor 2,5 miljoen euro overnemen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 2764
-: 0
R: 10599
Level 5

Goed voor hem en besiktas dat die het daar goed doet.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen