Tyler Boyd flopt volledig bij Beşiktaş


tylerboyd
Tyler Boyd kwam in de zomer over van Ankaragücü naar Beşiktaş.
De 24-jarige vleugelspeler heeft toen een 4-jarig contract getekend bij de Turkse topclub. Beşiktaş zou volgens afspraak in augustus en september 2019 een gedeelte van 2.4 miljoen euro moeten betalen aan zijn transfersom aan Guiamaraes, maar Fotomaç meldt dat dit nog steeds is niet gebeurd. De Portugese club heeft zich al gemeld bij Beşiktaş en de gesprekken zijn gaande.

Tyler Boyd heeft bij Beşiktaş in 5 wedstrijden 265 speelminuten gekregen en heeft geen doelpunt of een assist gemaakt.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5
+1

Volleeeeeeedigggg

A m k we zijn net 7 wedstrijden bezig en die jongen komt in een chaos terecht.. Veel te vroeg om hem nu al flop te noemen.

Hij bakt er tot nu toe idd niet veel van, maar hij is ook duidelijk een counterspeler net als Diaby, Lens en Burak.

Avci kan beter een tactiek gaan bedenken waarbij deze jongens hun snelheid in de vrije ruimte beter kunnen benutten ipv uren balbezit. Zeker in uitwedstrijden kun je dit heel goed doen.

Je zag toen we 1-0 voorkwamen tegen Alanya en zij moisten komen hoe gevaarlijk we waren, en dat terwijl degene die deze jongens moeten voorzien van passes zoals Ljajic en Oguzhan er niks van bakten


+: 5008
-: 0
R: 9603
Level 5

Ik heb het al vanaf dag 1 gezegd. Geen Besiktas waardig speler.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen