“Over 2 weken kan ik met een elleboogkruk lopen”


dorukhan
Dorukhan Toköz, middenvelder van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Mijn operatie is succesvol verlopen. Ze hebben een onderhoud gepleegd in mijn knie. Ik word binnenkort ontslagen en word thuis verder behandeld. Over 2 weken kan ik met een elleboogkruk lopen. Voor elke wedstrijd let ik heel goed op om blessures te voorkomen, maar dit keer is het mij niet gelukt. Helaas, wat is gebeurd kun je niet terugdraaien. Ik zal binnenkort weer de oude worden. Ik heb van veel plekken uit Turkije steun gekregen en dat maakt mij gelukkig.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3179
-: 10
R: 8745
Level 5
+2

De steun die hij gekregen heeft van alle kanten (behalve die ser ef siz Fraudesaray die alleen aan zichzelf denkt) zegt genoeg over hoe geliefd deze jongen nu al is..

Een voorbeeld voor een opkomende Turks talent in Turkije, geloven in jezelf en alles geven.

Ik was in Genk toen hij debuteerde in de basis, en toen was hij al meteen goed. Hij werd na 80 min vervangen door Oguzhan en door die kneus zijn balverlies werd het in de laatste minuut nog 1-1.


+: 5327
-: 0
R: 6499
Level 5

Niet zo liegen klein kind. Doe eerst je research voordat je als een kleine kind hier zeurt over je grote liefde voor Galatasaray.

twitter.com/.../...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen