Dorukhan Toköz barst in tranen uit


aburak
Dorukhan Toköz is vandaag in Istanbul met succes geopereerd aan zijn rechterknie. 

Door de ingreep aan zijn voorste kraakbeen is de multifunctionele middenvelder naar verwachting zo’n vijf maanden uitgeschakeld. 

Besiktas-spits en aanvoerder Burak Yilmaz kwam op bezoek bij Dorukhan Tokoz en omhelsde hem. Tokoz kon zich niet inhouden en barste uit in tranen.

“Ik heb gesproken met Dorukhan. Hij is er kapot van, wat een nare blessure zeg! Ik zag hem en wou alleen maar 1 ding doen hem omhelsen. De hele ploeg staat achter hem, ik hoop dat hij snel hersteld,” aldus Burak Yilmaz tegenover Turkse pers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

Kaptan dedigin boyle olur InsAllah hemen iyilesirsin Dorukhan


+: 41
-: 0
R: 231
Level 3
T32

Dit is wel mooi. Get well soon+: 1
-: 0
R: 3
Nieuw

Allah acil sifalar versin!


+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

veel beterschap topper, hopelijk kom je sterker terug na jou blessure. Die foto met hele turkse ploeg heeft mij geraakt, zeker toen cenk tosun hem kuste. :sad:


+: 72
-: 0
R: 270
Level 3

Wens Dorukhan veel succes met zijn herstel.

Gun het niemand, had mij 3 weken terug ook kunnen overkomen..

Gaan we zeker missen bij het Turkse elftal!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen