Beşiktaş kan Ajdin Hasic elk moment bekendmaken


ajdinhasic
Ajdin Hasic is vandaag 18 jaar geworden.
Dat betekent dat Beşiktaş de transfer van Ajdin Hasic elk moment bekend kan maken. Het toptalent loopt al een lange tijd mee bij Beşiktaş en mocht voor zijn 18de verjaardag geen contract tekenen bij de Turkse topclub. Nu dat geen obstakel meer vormt, kan zijn transfer elk moment aan de KAP aandelenmarkt gemeld worden. Ajdin Hasic komt uit voor Bosnië en Herzegovina en kan zowel als 10 nummer spelen als linksbuiten.

Beşiktaş wil later met de verkoop van Ajdin Hasic heel veel geld verdienen. Ajdin Hasic heeft bij jong-Bosnië en Herzegovina in 29 wedstrijden 11 goal gescoord.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5008
-: 0
R: 9603
Level 5

Oynat amq. Bu çocukta iş var.


+: 680
-: 0
R: 2022
Level 5

Idd laten spelen met deze team van ons moet je anasina iedereen laten spelen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen