Dorukhan, Özyakup en N’Koudou missen derby tegen Galatasaray


avciuzgun
Beşiktaş heeft gisteren weliswaar met 2-0 gewonnen van Alanyaspor, maar ze raakten drie belangrijke spelers kwijt aan blessures. Iedereen vraagt zich nu af of deze spelers op 27 oktober kunnen meespelen tegen Galatasaray. 

Dorukhan Tököz: 4-5 maanden uit de roulatie
N’Koudou: 4 weken uit de roulatie
Özyakup: 2-3 weken uit de roulatie

Verwacht wordt dat de bovenstaande voetballers de derby tegen Galatasaray gaan missen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 687
-: 0
R: 1291
Level 5

En dan komen ze toch goed weg. Vooral met het feit dat N’ Koudou en Dorukhan niet meedoen. GG kan helaas ook niet meedoen.

Dit is de beste opstelling:

Burak
Lens- Ljajic- Diaby of Ljajic- Diaby- Lens
Atiba- Elneny
Caner- Ruiz- Vida- Douglas
Karius

Caner heeft waarschijnlijk nog krediet voor deze wedstrijd, vanwege zijn uitstekende wedstrijd tegen Alanyapor en als Caner elke wedstrijd zo speelt vind ik het totaal geen probleem dat hij speelt. Hopelijk houdt hij deze vorm vast.


+: 6
-: 0
R: 52
Level 2

Gecen sene speelde GS met een C-elftal dankzij al die straffen na die .....fb wedstrijd. Toch waren we beter en dankzij Cuneyt Cakir en zijn Penalty kazandiniz. Bu senede hakem yaninizda olur zaten ama bu sefer hem sizi hem hakemi yeneriz uit bij jullie nest vol met vogel poep hahahahaha+: 696
-: 0
R: 2355
Level 5

Weet iemand hoe het zit met regels binnen TFF. Weet namelijk dat je free agents altijd mag aantrekken maar kan je ze ook inschrijven. Anders kunnen we misschien Hasic tijdelijk al een kans geven, anders Muayer.


+: 5008
-: 0
R: 9603
Level 5

Bu ne be. Çok futbolcu sakat. O sakat. Bu sakat. amq full kadro ile çıkamadık daha. Offff :facpal:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen