Abdullah Avcı: "Ik ga nu naar het ziekenhuis"


avcidenkt9
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Alanyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Caner heeft donderdag voorin gespeeld, hij krijg al 2 dagen een serum, misschien was hij vandaag wel de beste speler op het veld. Wij hebben de wedstrijd afgerond met 9 spelers. Er zijn spelers geblesseerd geraakt. De afgelopen 6/7 weken, blessures, de dingen die wij hebben meegemaakt, het bestuur, ik hoop dat het nu na deze zege is afgelopen. Belangrijkste is dat onze spelers vandaag goed inzet hebben getoond. Vandaag moesten wij hoe dan ook gaan winnen. Dorukhan? Ja, ik vind het heel erg jammer. Ik ga nu naar het ziekenhuis."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen