Belangrijke mededeling

 

Schade aan kraakbeen is angstdroom voor Dorukhan


adoird
Kraakbeenschade, is de diagnose na onderzoek van de knie van Dorukhan Tokoz. Alles liever dan dat. Bij menig voetbalclub is deze diagnose een verboden woord. 

Diverse Turkse media melden dat Dorukhan schade heeft aan zijn kraakbeen in zijn knie en minimaal zes maanden uit de roulatie is. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 11454
-: 0
R: 11651
Level 5

Gecmis olsun, weg carriere..


+: 680
-: 0
R: 2029
Level 5
+4

Gecmis olsun Dorukhan InsAllah sahalara daha iyi geri donersin!

Terwijl er 3 verdedigers in de wissel stonden liet je toch Dorukhan op RB spelen dit neem ik iig kwalijk op jou Avci+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

Off off off geçmiş olsun.


+: 2712
-: 0
R: 10449
Level 5

Man echt klote voor dorukhan. Ik heb foto’s gezien waar die ongelofelijk veel huilt. De laatste speler die zo een blessure verdiend. Ik hoop dat die sterker dan ooit terugkomt.


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
+1
38

Dit verdiend geen een speler, al helemaal niet een parel als Dorukhan. Gecmis olsun, en wens hem heel veel beterschap. Het betekend absoluut geen einde carriere, alleen word het weer helemaal vanaf 0 beginnen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen