Einde carrière van Dorukhan Tököz na horrorblessure?


dorukhan
Dorukhan Tököz raakte in de wedstrijd tussen Besiktas en Alanyaspor zwaar geblesseerd aan zijn knie.
Hij kon het duel niet afmaken en werd met brancard van het veld gehaald. De laatste geruchten melden dat de Turkse middenvelder zijn knie heeft verdraaid. Het zou een dramatisch einde van zijn carrière betekenen. De nog maar 21-jarige voetballer wordt gezien als een van de talenten van het Turks voetbal. Meer info volgt ...
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 9
-: 0
R: 47
Level 1

Hij heeft in ieder geval het seizoen afgesloten als hij daadwerkelijk een verdraaide knie heeft. Waarschijnlijk wordt hij zoals töre die ook na zijn blessure niet meer de oude was. Hoop voor hem dat hij weer kan voetballen. Zo niet is hij wel de pineut, bedoel veel voetballer sparen niet in hun eerste jaren en geven al hun geld uit aan boelshit dus nu maar hopen dat hij wat op zij heeft gezet.


+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw

De slechte grasmat speelt hier vast een rol in. Ook Nkoudou en Oguzhan hadden daar last van. Een paar ton aan een goede grasmat vinden ze te veel geld, maar nu is een van jouw grootste talenten langdurig geblesseerd. Een speler aan wie je miljoenen kon verdienen en van wie het nu de vraag is of hij ooit weer hetzelfde niveau kan behalen. Fikret Orman gokt met de carrieres van zijn spelers.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen