Abdullah Avci eist 36 miljoen TL schadevergoeding bij ontslag


abey
Abdullah Avci, de hoofdtrainer van Besiktas, is met zijn werkgever verwikkeld in een financieel geschil.
De Turkse trainer wil niet opstappen en zijn 3-jarige contract uitdienen van 36 miljoen TL( ruim 6 miljoen euro) exclusief bonussen en eist dus 36 miljoen TL bij een vertrek. Hij zal zelf geen ontslag dienen.

Als er een nieuwe bestuur en voorzitter komt is er een kans dat Abdullah Avci zijn 3-jarige contract niet kan uitdienen.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 39
-: 0
R: 123
Level 3

Grote bedragen in de voetbalwereld moeten eens stopgezet worden. A.mQ Avcisi sifir icraat, sifir basari en loopt te roepen dat hij bij ontslag even 36mil vergoeding wil. Het is bij elk voetbalclub hetzelfde. De wereld moet dit gewoon verbieden, die enorme bedragen voor dwazen als Avci en Co. Insanlar Turkiye'de zor geciniyor en telkens weer zo'n gezeik. Als elke club stopt met zulke hoge bedragen te geven krijgen vanaf nu echte werkende mannen net als spelers van Andorra en geen vrouwen die rokjes dragen (Q7).

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen