Serdal Adalı brengt 5 miljoen euro per bestuurslid mee naar Beşiktaş


serdaladali
Binnenkort zijn er verkiezingen bij Beşiktaş.
Er zijn veel mensen waar de leden van Beşiktaş op kunnen stemmen en een hiervan is Serdal Adalı. Fotospor meldt dat Serdal Adalı alleen bestuursleden in zijn team wil hebben die per persoon 5 miljoen euro uit eigen zak gaan doneren aan de Turkse topclub. Hiermee wil Serdal Adalı de financiële problemen bij Beşiktaş gaan verlichten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5
+2

Het gaat er niet om of je geld gaat investeren in de club maar juist dat je als bestuurslid je werk goed doet. Ik denk persoonlijk dat BJK genoeg inkomsten binnen krijgt alleen niemand kan uitleggen waar al dat geld heen gaat. We hebben eerlijke mensen nodig, jammer genoeg lopen er alleen maar parasieten rond die je club leeg zuigen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen