Karius: "Misschien kan ik weer voor Liverpool spelen"


karius6
Loris Karius, de doelman van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Eind dit seizoen is mijn contract met Beşiktaş afgelopen. Ik weet niet of ik hierna bij Liverpool kan spelen. Natuurlijk is dat een goede optie, want ik heb daar tenslotte een doorlopend contract. Misschien kan ik weer voor Liverpool spelen of bij een andere Engelse of een Duitse club. Ik ben nu gefocust op Beşiktaş. Ik geniet om hier te spelen, maar in Engeland staat je vaker in de spotlights. Ondanks dat ze nu een aantal problemen hebben, is Beşiktaş een goede club om te voetballen. Het afgelopen seizoen was een zwaar seizoen, maar in het algemeen heb ik een goed seizoen achter de rug. Trouwens, de bal die ze in de Europa League gebruiken is echt schandalig. Het is de slechtste bal ooit. Het is net alsof je een zeep in je handen hebt."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Hahahhhahhhhaha hahaa


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Hahahahahahahah a, misschien heb ik wel 4 vrouwen+: 11
-: 0
R: 48
Level 1

her maçta saçma sapan hata yap… sonra liverpool seni istesin


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1

De reden dat Karius veel ballen laat is omdat ze Haci Sakir op de ballen smeren. Anders is het wel een perfecte keeper

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen