Belangrijke mededeling

 

Abdullah Avcı zet Adem Ljajic onder vuur!


ljajic
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na het verloren Europa League duel tegen Wolverhampton Wanderers de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ok, wij hebben tot nu toe van alles meegemaakt, maar dat is geen reden. Wij gaan alle problemen in kaart brengen en een oplossing zoeken. Wij kunnen pas in de winterstop de nieuwe spelers beoordelen. Ik heb met Adem (Ljajic) gesproken en heb hem gezegd dat ik niet tevreden ben over zijn performance. Wij hebben het over een speler die op het veld van alles mogelijk kan maken. Hij heeft in 5 wedstrijden heel veel kaarten gekregen. Adem is een speler die ons probleem wellicht kan oplossen, maar ik ben niet tevreden over zijn performance.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3196
-: 10
R: 8821
Level 5

Zegt de trainer die hem niet op zn positie laat spelen en ook nog knakworsten als Necip en Caner met hem in het veld zet..

Beter stoppen met praten Avci


+: 18490
-: 0
R: 21247
Level 6

Ljajic doet het niet goed nee, maar om van hem te verwachten dat hij een De Bruyne of Da Silva perfomance laat zien, is gekkenwerk. Dat verwachten van Dorukhan, is nog gekker.

Je hebt gefaald Avci. Vertrek.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen