“Om een nieuw systeem te implementeren, heb je geen tijd, maar steun nodig”


avcilacht
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na het verloren Europa League duel tegen Wolverhampton Wanderers de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hebben alles gedaan met de steun van onze supporters. Het is niet gemakkelijk om kansen te creëren tegen zo’n club. Er gebeuren interessante dingen sinds wij zijn begonnen. Ik hoop dat de zieke en geblesseerde spelers zo spoedig mogelijk terugkeren naar het elftal. Wij willen onze problemen tijdens de interlandwedstrijden verhelpen. Ik krijg in elke wedstrijd signalen, maar het zijn allemaal fragmenten van het systeem. Wij zijn de competitie begonnen zonder de aanvaller van het Turks elftal. Vandaag heeft Güven gespeeld en is geblesseerd geraakt. Om een nieuw systeem te implementeren, heb je geen tijd, maar steun nodig. Burak Yılmaz heeft tot nu toe 2 blessures meegemaakt. Wij doen veel metingen en het systeem gaf aan dat er een risico was om Burak Yılmaz te laten spelen. Daarom hebben wij hem uit de selectie gehaald. De spelers hebben voor de competitie nooit een wedstrijden met elkaar gespeeld. Als wij vandaag hadden gewonnen, zouden de spelers meer zelfvertrouwen hebben gekregen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 3399
-: 0
R: 9208
Level 5

Nee, je hebt de juiste spelers nodig..

Wij hebben ideale selectie voor countervoetbal, niet voor tikkitakka..

Inzakken en counteren met Burak, Diaby en N’Koudou.. zeker in uitwedstrijden.


+: 1223
-: 0
R: 2357
Level 5

Je moet een systeem zoeken naar je spelersmateriaa l. Geen systeem inpompen en dan hopen dat het wat uithaalt. Dit is zo typisch Turks.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen