Fikret Orman: “Ze schelden mijn familie en mezelf uit”


fikretorman6
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan volgens Sabah.
“Ik wil niet meer terugkeren. Ze schelden mijn familie en mezelf uit en ze beledigen ons. Dit gaat nog steeds door. Ik ben geen kandidaat en zal mij ook niet meer verkiesbaar stellen.”

In maart 2012 werd Fikret Orman verkozen als voorzitter van de club Beşiktaş en volgde daar zo dus Yıldırım Demirören op.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

Kafana takma Fiko Baskan. Paralari aldin git tatile paralari ye sic falan neef. Live your life :by:


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Ik ben niet een Besiktasli, maar dit slaat echt nergens op. Twee keer achterelkaar kampioen worden, CL voetbal. Zonder te verliezen uit je CL groep komen, maar alsnog in zo een financiele hol belanden dat je de club wilt verlaten en dat je het schelden van de taraftar als reden gebruikt. Bari adam gibi cik, külüp finansal olarak dogru yolda degil de, başka birisine birakiyom de Besiktas'a fayda saglicak. Dit is wel heel zwak man van Fiko+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Als Fiko eens een keer duidelijk uitlegt hoe we van 2x kampioen met dikke voorsprong op Fraudesaray en Fener, records in de CL en dikke winst uit CL en transfers naar de huidige situatie zijn gezakt dan zou het respect voor hem niet weg zijn.

Al vind ik niet dat hij verdient wat hij nu over zich heen krijgt


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

Rot op Fiko als Beşiktaş niet in de schulden was, bütün taraftar 7sulane kufretse ses çıkarmazdin.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen