Sinan Engin: “Het is niet de tijd voor Sergen Yalçın”


sergenavci
Sinan Engin, sportcommentator van Beyaz TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Op dit moment kun je geen operatie uitvoeren op Abdullah Avcı. Althans, tot de winterstop niet. Abdullah Avcı gaat echt niet met zo’n carrière zijn ontslag indienen. Hij moet dit seizoen afmaken. Ze willen heel graag dat Sergen Yalçın naar Beşiktaş komt, maar als hij in zo’n sfeer naar Beşiktaş komt, eindig je de carrière van Sergen Yalçın en die van Beşiktaş. Dat is veel te gevaarlijk.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Sergen Yalcin laat goede zaken zien, maar we moeten Abdullah Avci wel echt een kans geven. Ja, het gaat nu niet goed... Maar hij heeft een nieuw team met een nieuwe speelstijl waar ze aan moeten wennen. Daarnaast had hij Burak Yilmaz/Ruiz die geblesseerd waren/zijn en daarna Elneny/Vida schorsingen.


+: 129
-: 0
R: 539
Level 4
+1

Avci heeft zn kans om zich te bewijzen gehad. Je ziet al weken dat het systeem niet werk maar alsnog ga je door. Hoe koppig deze gast is, is abnormaal. Iedereen ziet hoe belangrijk de functie van nota bene Caner is. Dan weet je ook al genoeg dat het systeem shit is.


Als het op deze manier door moet gaan dan kunnen we beter het seizoen afmaken zonder onze trainer. Dit kan zo niet langer doorgaan. Onze geduld raakt op met Avci.+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Ik zou Sergen nu ook niet brengen. Je brengt de beste man niet in deze chaos binnen. Doe je niet... hoort niet... mag niet. Daarbij, het is niet zeker hoe lang hij nog bij Yeni Malatyaspor blijft. Zaken aldaar gaan niet zo best.

Ik blijf doorhameren: Mustafa Reşit Akçay.

Hij heeft Osmanlispor in 2016-2017 in Europa zeer sterk geleid. Hij heeft de super cup van 2017 gewonnen toen hij net kwam. Alleen hij of Advocaat kan Beşiktaş een dienst bewijzen.


+: 3260
-: 0
R: 5195
Level 5
+2

Sinan Engin is een billenlikker. Wie is hij om te zeggen dat Sergen Yalcin nog niet hoeft te komen of niet het moment is?

Yalcin heeft meer voetbalverstand in zijn pink dan Engin in zijn hele kikkerlichaam.


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5

Hij heeft gelijk, bu berbat takima Sergen Yalcin'i getirsen verpest je het ook voor hem. Als Sergen het zo slecht had gedaan, had het minder uitgemaakt. Hij zal veel krediet krijgen van de supporters. Je had hem dan begin van 't seizoen moeten brengen. Niet nu. Voorzitter weg, spelers 0 chemistry, iedereen in de club down. Ik ben het niet vaak met hem eens, maar hier heeft hij gelijk. Sezon basinda getirmek baska, simdi getirmek cok baska.

Fenerbahce bukadar kötüyken, taraftar herzaman arkasinda durdu, dat is wat BJK nu ook moet doen. De situaties zijn wel anders dus ik kan het wel begrijpen de 'istifa' protesten


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+2

Verschil is wel dat Fikret Orman de fanbase zit te kleineren. Neymis, karismicaklar.. . Dogru... Maar dat zeg je niet.

Ahmet Nur Cebi gelirse mogen ze achter hem staan als ze dat willen. Fenerbahce is deze elende momenteel doorheen. Hopelijk ervaren we het niet nog is.+: 70
-: 0
R: 249
Level 3

Boyle bir berbat takima clube su an niye gelsin. Adam akilli oyuncular yok ki. Gare spelers kunnen niet eens van weet ik veel europese rentree club winnen..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen