Erdal Torunoğulları steunt Ahmet Nur Cebi


erdal
Erdal Torunoğulları, ex-bestuurslid van Beşiktaş heeft onlangs kenbaar gemaakt dat hij in het bestuur van Ahmet Nur Cebi wil zitten.
"De heer Ahmet is van plan om zich verkiesbaar te stellen, maar de financiële situatie is heel erg slecht. Als wij ons verkiesbaar stellen, gaan wij de financiële situatie van de club tot op het diepste niveau bekendmaken. Iedereen, inclusief mezelf moet grondig onderzocht worden. Wie heeft wat betaald, wie heeft wie gehaald en hoeveel betaald. Als wij dit doen, kunnen wij sommige dingen lossen. Ook al gaat Fikret Orman zich verkiesbaar stellen, zal Ahmet Nur Cebi zich alsnog verkiesbaar stellen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

Nur Cebi, Torunogullari en Altinsay kunnen de Besiktas fanbase weer tezamen brengen. Wat ook nodig is want de fanbase lijkt zwaar verscheurd na vorige jaar. Of ze gelijk succesvol zullen zijn betwijfel ik nog. Maar als de fanbase weer bijeen is kom je wel ver.


+: 14
-: 0
R: 13
Nieuw

Pfff hoop dat dit zo waar is. Als Ahmet nur
cebi en Erdal Torunogullari terugkeren kunnen zij Besiktas weer op de rails krijgen. Als Carsi ook terugkeert dan gaan de performance’s omhoog met 50%

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen