Wordt Beşiktaş uitgesloten van Europees voetbal?


euro
Beşiktaş moet voor 30 september 2019 aan de Turkse voetbalbond bekendmaken dat de spelers geen achterstallig salaris hebben en dat de club geen schulden heeft.
Beşiktaş moet in ieder geval voor die tijd 12 miljoen euro aan schulden aflossen. Volgens de Turkse media heeft Beşiktaş niet de middelen om dat bedrag te betalen. Gezien er verkiezingen op komst zijn, wil Beşiktaş een uitstel aan de TFF vragen. Als de TFF aan de UEFA doorgeeft dat Beşiktaş geen schulden heeft, kunnen ze voorkomen dat UEFA Beşiktaş weer uitsluit van Europees voetbal. Beşiktaş wil dat bedrag met de komst van een nieuw bestuur gelijk aflossen. 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Gitmesinler avrupaya amq. Belki bizim için daha iyi.


+: 298
-: 0
R: 883
Level 4

Hoe kan je nou in een korte tijd deze grote club de afgrond inwerken. Snap er niets van, het ging juist de goede kant op... Ali Koc had BJK geprezen om aanpassingen binnen de club...insallah komen ze hieruit... Zonder bjk is het niet meer leuk in de competitie.
Misschien heb ik wel een tip voor iedere tinner die ze inleveren ontvangt de club een euro! Hopelijk komen ze daarboven uit.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen