Vitor Hugo: “Ik zou naar Beşiktaş gaan, ik had zelfs Turks geleerd”


hugo
Vitor Hugo, ex-transfer target van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Alles verliep heel snel. Ik speelde bij Fiorentina, de club was overgenomen door een Amerikaans bedrijf en de CEO was veranderd. De algemene manager begon sommige spelers te kopen en te verkopen om te laten zien dat hij het kon. Toen heeft hij tegen mij gezegd dat ik een club moest vinden. Wij waren in gesprek met Beşiktaş en de transfer zat in de afrondende fase. Ik wilde ook een verandering in mijn leven. Ik wilde naar Turkije gaan en andere culturen leren kennen. Alles verliep goed. Ik zou naar Beşiktaş gaan, ik had zelfs Turks geleerd. Toen heeft Alexandre Mattos, CEO van Palmeiras mij gebeld en alles is toen veranderd. Hij vroeg mij of ik kampioen wou worden. Hij heeft mij een goede optie gegeven en mij overtuigd. Toen zei ik ok en de transfer was afgerond.”

De 28-jarige centrale verdediger werd in de zomer voor 5,5 miljoen euro overgenomen door Palmeiras. Beşiktaş nam toen Victor Ruiz over.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen