Wie wordt de nieuwe voorzitter van Besiktas?


ahmetnurcebi
Binnenkort wordt er een verkiezing gehouden bij Besiktas. Fikret Orman heeft na 7 jaar voorzitterschap een punt gezet achter zijn carrière bij Besiktas en verwacht wordt dat een van de onderstaande personen zijn scepter gaat overnemen.

Wie wordt de nieuwe voorzitter van Besiktas?
Ahmet Nur Cebi
Ismail Ünal
Serdar Adali
Hürser Tekinoktay
Yildirim Demirören
Ethem Sancak
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 153
-: 0
R: 404
Level 3

Bende aday olmak istiyom hoe doe je dat?


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Ahmet Nur Cebi wordt die nieuwe voorzitter van Beşiktaş.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Yildirim Demiroren
Een dramatische voorzitter maar wel een man met veel macht. Hij zal het ook beter willen doen dan zn vorige termijn.

Ik hoop het niet maar ik denk dat hij het wordt


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6

Onun machtinida kendisinide skym ben.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Demiroren kan geen voorzitter worden. Demiroren 2012 yilinda ibra edilmedi. Onmogelijk dat hij nog wordt geaccepteerd als voorzitter. Maarja... in Turkije weet je het nooit.

Daarbij is hij eigenaar van een toto bedrijf. Dus... nog een reden dat hij het niet kan worden.


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

BJK1903Kartal kardeş, Demirören? Die heeft Beşiktaş aan het infuus gelegd. Nee a.u.b geen demirören.+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Nee zowiezo liever niet maar het zal me niet verbazen


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6

Ik hoop echt dat Ahmet Nur Cebi komt. Een man die met zijn hart werkt, en daar bedoel ik mee die Besiktas op de eerste plaats zet, ten alle tijden. Niet zijn eigen hachje probeert te redden als het minder gaat of geld van de club gaat verduisteren.

Ahmet Nur Cebi als voorzitter, met bestuursleden als Erdal Torunogullari en Ibrahim Altinsay. Prachtig.


+: 19
-: 0
R: 94
Level 2

Bu besiktasa su an besiktas sevgisi olan bir baskan yeterli olmayacak. Cebinden 100m euro cikarak adam lazim oyle kerizde yok piyasada. Cebiden bahsediliyor ama bu enkaz demirorenin biraktigi enkazin iki mislisi altindan kimse kalkamaz. Artik bu saatten sonra keriz bi arap bulunmasi lazim


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Güzel kardeşim bu iş tek parayla olmuyor. Üstelik hangi takımda borç yokki. Yok bu işde çirkef olacaksın. Burası Türkiye. Vuracaksın ve konusucaksın. Tıpkı GS başkan yaptığı gibi.+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Serdar Adali of Ethem Sancak. Ik acht de kans op Nur Cebi klein. Tekinoktay wordt het helemaal niet meer.

Nur Cebi lijkt me de juiste figuur om de gemeenschap weer bijeen te brengen. Daarbij is het wel verstandig om Torunogullari en Altinsay ook te betrekken voor absolute steun. Maar zoals ik al zei, dit lijkt mij onwaarschijnlij k. Misschien ben ik te negatief...


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Jij weet echt veel over Bjk..

Ofwel ben je journalist, of je bent gewoon undercover Besiktasli..

p.s. Torunogullari is al onderweg naar Istanbul

Ik denk overigens dat Orman doorgaat.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Bu konuda bilgi veremem... Maar meeste dingen kan je al van twitter fenomenen leren. Wat betreft Besiktas raad ik @Bulentuslu1903 , @AnkaraliCelal en @Caglaryu aan. Als je ze nog niet volgt. Ze weten veel over hun eigen club en houden zich daarbij ook bezig met de fraude rond de Turkse competitie tot aan de aanbesteding van Lig TV aan BeinSport.

Ik sluit niet uit dat Orman wellicht zal blijven. Maar dan maakt hij zich vreselijk gehaat. Wellicht wordt hij dan nog erger gehaat in de zomer van 2020 dan Yildirim Demirören. Dan acht ik hem nog zeker weg in de zomer van 2020. Waarom ik Adali of Sancak verwacht? Fikret Orman son doneminde bunlarla yurudu. Bos yere degil. Fikreti tutan tayfa Adali veya Sancak beyi de tutar. Nur Cebi kan alleen nog verkozen worden met de steun van de fans. Dan moet hij echt met iets komen dat perspectief biedt. Gezien de situatie bij Besiktas acht ik alleen Omer Koc nog in staat om het tij te keren.

Ik wil niet als een irritante skywalker wannabe klinken maar er wachten ruwe tijden voor Besiktas af. Het mooie nieuws is dat indien Fenerbahce of Galatasaray geen kampioen wordt ook ruwe tijden afwachten. Met name de laatste... Yani yanliz degilsiniz...


+: 688
-: 0
R: 1295
Level 5

Ahmet Nur Cebi. Geen twijfel.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen