Yıldırım Demirören: “Voorzitter van Beşiktaş?”


demiroren
Yıldırım Demirören heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Voorzitter van Beşiktaş? Ik heb dat soort dingen achter mij gelaten. Ik denk er niet aan om weer de voorzitter van Beşiktaş te worden.”

Yıldırım Demirören was tussen 2004 en 2012 de voorzitter van Beşiktaş. Na deze periode was Beşiktaş bijna failliet geworden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

Demiroreni ibra etmediler Ocak-Subat 2012de. Dus hij kan geen kandidaat worden onder normale omstandigheden. En het feit dat hij een toto bedrijf heeft maakt hem ook niet zo... acceptabel. Maar dit is Turkije. De bruidegom van de president kan zomaar minister van financiën worden.

BJKliler rahat olsun, Tupcu gelmez.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Die kop alleen al+: 19
-: 0
R: 94
Level 2

Suratina sitctigim besiktasi once ucurumun esigine getir giderkende baggg param var borc veriyorum hadi byee diyen herifi birak stadin onunden semte goren suratina sitcsin

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen