Belangrijke mededeling

 

Gaat trainer Abdullah Avcı zijn functie ook neerleggen?


avciuzgun
Na het ontslag van Firket Orman, zijn nu alle ogen gericht op trainer Abdullah Avcı.
De Turkse trainer kwam in de zomer naar Besiktas en volgens de laatste geruchten is hij niet van plan om zijn functie neer te leggen. Gezien er binnenkort verkiezingen worden gehouden bij Besiktas, en er een nieuw bestuur zal komen, is het gewoonlijk dat de huidige trainer zijn functie ook neerlegt. Abdullah Avcı heeft tegen zijn naasten gezegd dat hij denkt dat hij de juiste trainer is van Besiktas en dat hij geen contract met Fikret Orman, maar met Besiktas heeft afgesloten.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5013
-: 0
R: 9635
Level 5

Ik ben van mening dat hij gewoon een kans moet krijgen.


+: 19
-: 0
R: 94
Level 2

Kovulmadan gitmez. Sozlesme var kendi birakip giderse 2m ero odeyecekmis yani istifa etmesi imkansiz. Ha bjk gondermek ister kovulmadan iki tarafli anlasirlar yollanir.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen