VIDEO: Belachelijke ‘schwalbe’ van Burak Yilmaz


ayilman
Schwalbe is een uit het Duits afkomstige voetbalterm. 

Met de term wordt een actie aangeduid waarbij een speler simuleert het slachtoffer te zijn van een overtreding. Hiermee hoopt de speler een strafschop of vrije trap toegekend te krijgen en eventueel de tegenstander een gele of rode kaart aan te smeren.

In het Nederlands wordt het soms ook een fopduik genoemd. We nemen je mee naar de fopduik van Besiktas aanvaller Burak Yilmaz tijdens de wedstrijd tegen Basaksehir.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Guardian of Fenerbahce :facpal:

Wat is hier een Schwalbe aan die kerel heeft 2 maanden aan de kant gestaan door zn enkel


+: 1365
-: 0
R: 1720
Level 5
38

Dat jij dit niet inziet als een “ schwalbe “ zegt genoeg over jou, namelijk : achterlijk+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Dat een fan van Gs hier over schwalbes durft te praten is lachwekkend. Als dit een Schwalbe is dan is de helft van alle vrije trappen en 90% van jullie gewonnen penalty´s een penalty.

Yalla Fransa´ya


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5

Schwalbekoning cagne bunun aklini devre disi birakti. Laat deze anti-Besiktas fag links liggen joh..


+: 1440
-: 0
R: 2158
Level 5

Toen Burak bij GS steeds op de grond viel hoorde je ze niet, nu wel, lol. Die fair play verhaaltjes zijn leuk, maar we weten allemaal dat het draait om geld, fair playini yerler.


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5
+2

Juist, kunnen zien dat Burak zich naar de grond toe gooit, maar niet kunnen zien dat HUN ex-keeper het ook doet? En dan is Burak "dünyanin ne büyük sahtekari"? HAHA. Ana s2m..+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5

door leeftijd wordt zijn oog-voet coördinatie minder. Hij dacht dat hij de bal speelde, maar het was de voet van de keeper.


+: 113
-: 0
R: 171
Level 3

8.tas scoort hier met een schwalbe, krijgt geen rode kaart voor het duwen van de scheidsrechter, en dan komen ze praten dat GS wordt bevoordeeld.

Stelletje hypocriete debielen, zijn jullie blind of achterlijk? Echt van die bergturken die stemmen op Tayip en trouwen met hun eigen zus/nicht.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

La a m kodumun Fransizi als een Fenerli of Trabzonlu dit nog zegt ok, maar een Gs li? Zonder oplichtingsprak tijken waren jullie nu met 1 ster op de borst


+: 560
-: 10
R: 852
Level 4

In de Turkse media janken ze allemaal dat GS wel een penalty verdiende voor Andone en dan noemen de meeste GSlilar dit een schwalbe. :D+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Turkse Gs media die 0,0 kritiek heeft op een Gs die tientallen miljoen heeft gespendeerd en er niks van bakt..

Een grote corrupte lobby.


+: 113
-: 0
R: 171
Level 3

Aldus 8.tas die via een schwalbe 1 punt binnen heeft gehaald (en geen rood heeft gehad voor het aanvallen van de scheids) en s.ikebahce die gewonnen heeft met een onverdiende corner.

Wekelijks zullen we dit soort oplicht praktijken voortaan herhalen, zodat jullie vogelbreinen aan het eind van het seizoen een hele waslijst met omkooppraktijke n hebben. Dan zullen we zien wie wel/niet wordt geholpen door de scheids, stelletje inteelt debielen.


+: 3
-: 0
R: 3
Nieuw

Zelfs bij GS werd ik gek door zijn onnodige schwalbes, echt een irritante spits om eerlijk te zijn.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Galatasaray 'da Burak "emek hirsizi". Beşiktaş 'ta Burak, sakattı "buna kendini atma mi denilir".

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen