Officieel: Fikret Orman neemt ontslag als voorzitter Besiktas


afikrro
Fikret Orman heeft ontslag genomen als voorzitter van Besiktas.
De bestuurder maakte vandaag in een persconferentie bekend dat hij afstand neemt als voorzitter van Besiktas. “
Besiktas heeft onlangs nog heel wat veranderingen doorgevoerd, maar het gaat financieel en sportief niet goed met de club.

| Beşiktaş Başkanı Fikret Orman istifa etti! 

"Beşiktaş'taki sürecimi tamamlıyorum, olağanüstü genel kurula gideceğiz"
Artikel delen met vrienden:


Reacties (32) 


+: 24
-: 0
R: 33
Level 1
+3

Paralar nerde Fikoooooo?


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+2

Lafaard. Batirip gideceksin oyle mi?

En dan zijn er nog mensen die kritiek op Avci hebben, kijk in wat voor chaos hij terecht is gekomen.+: 2708
-: 0
R: 10416
Level 5
+2

En zo te zien is de fikret orman periode voorbij.

Hij heeft zeer goede dingen gedaan in het begin. Toen had die honger en had die een visie waar ik persoonlijk in geloofde, maar de afgelopen 3 jaar trok het op niks. Fikret orman is van hero tot een zero gegaan. En dat is uiteindelijk wat hem heeft genekt.


+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

Buyuk Baskan Besiktasin paralari aldi ve kacti.
Fikret Orman > ali koc
bunu red eden harbiden futbol cahildir.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+2

Hopelijk komt Ahmet Nur Cebi in de plaats en onze Hollander Torunogullari als 2e man


+: 195
-: 0
R: 370
Level 3
+1

Gecmis olsun fiko, tff’ye sigindin olmadi, erdogani ziyaret ettin olmadi..sana koskocaman bir giyar kaldi sonucta..gule gule+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5
+1

Zegt een Fransoos wiens corrupte club om de 6 maanden een andere voorzitter heeft die zijn geld terug wil.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3
+1

Over Erdogan gesproken... In de laatste drie titels van GS heeft Albayrak ook alle drie keer Erdogan bezocht. In de maanden januari-april. Toevallig waren die drie seizoenen ook een race tussen 3/4 clubs... Rara waarom...


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5
+2

Albayrak Erdogan'a sakso çekerken nerdeydin kedicik?


+: 1380
-: 10
R: 3023
Level 5
+1

ben ne kotuluk yaptim diyor

:D :D :D+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6
+2

Blij zijn kunnen we alleen na de verkiezing. Als Serdal Adali zich verkiesbaar stelt en verkozen wordt, gaat er niets veranderen. Zelfde mensen zijn het namelijk.

Ahmet Nur Cebi is mijn grootste hoop. Gerisi boş.

We zitten in een zinkend schip. De voorzitter die komt moet dat weten en echt met zijn hart werken. Als je komt met een zak geld (zie voorbeelden als Serdal Adali en Yildirim Demirören) kunnen we ons klaarmaken voor een FEDA 2.0.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Niks om blij om te zijn idd, de timing slaat ook nergens op..

Wss een emotionele reactie na tepki van de supporters. Ik zie Fiko nog wel terugkomen op zijn beslissing of in ieder geval het seizoen afmaken.


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Met hart werken is onzin maat. Je kan niet met emotie werken want dat resulteert nooit optimaal. Je moet rationele mensen hebben. Mensen die hun hersens gebruiken.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Juist Baycu, eindelijk iemand die verstand heeft.


+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw

Nur Cebi had tijdens de vorige verkiezingen aanwezig moeten zijn. Daarnaast was hij jarenlang een deel van de structuur die Besiktas de das om heeft gedaan, dus hoezo zou hij nu de redder moeten zijn?+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5
+2

Hij was emotioneel en je voelde al aan dat hij ontslag zou nemen. Besiktas'a zarar verdigini apacik gördü ve istifa etti. Bu büyük yürek göstergesidir..

Maar wel grote schade als de schulden van 431 miljoen TL (2012) naar 2 miljard 629 miljoen TL is gestegen terwijl je afgelopen 4 jaar 82 miljoen euro (CL) en 94 miljoen euro (aan verkopen spelers) hebt ontvangen. Nog sponsorgeld van 200 miljoen dollar niet te vergeten..


+: 696
-: 0
R: 2356
Level 5

Denk je dat die spelers voor niks zijn gekomen? Er is een stadion gebouwd en het is slecht gegaan met de Turkse lira in die tijd.

Ik vind het jammer... Voorral omdat hij veel belovend was begonnen. Zijn grootste fout was dat hij het budget ging aanpassen naar Champions League niveau. Dat is de reden waarom alle turkse clubs juist in de problemen zijn geraakt. Hij had na onze tweede kampioenschap al jongere vervangers moeten halen om de oudere spelers langzaam te vervangen. We hebben daar te lang mee gewacht en nu met een nieuwe trainer die met een 4 jaar jongere selectie moeten we opnieuw beginnen. Iets wat gewoon tijd kost. Ik heb er nog steeds vertrouwen in dat het goed gaat komen. Maar het had anders kunnen lopen.


+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw

Zijn grootste fout was dat hij niet deed wat Senol Günes om vroeg. Senol wilde Volkan Sen omdat dat een goedkope optie was en hij niet zou zeuren door een reserverol. In plaats daarvan betaalden ze een godsvermogen aan Lens, een speler die het wel erg vind als hij op de bank zit, en gaven ze hem een 5-jarig contract mee. Senol wilde Merih Demiral, op de training bleek opeens dat ze Enzo Roco hadden gehaald. Senol maakte fouten, dat zeker, maar feit is wel dat ze nauwelijks aan zijn eisen voldeden en hun eigen pad volgden.


+: 3143
-: 0
R: 2575
Level 5
+1

@gustafacci ben birsey mi dedim? Ik heb het over de schade die Besiktas opgelopen heeft en de oplopende schulden..

Neyse sana bir soru: denk je dat Besiktas geen winst heeft gemaakt met transfers de afgelopen 4 jaar?

Çok gereksiz ve çok saçma bir soru ilettin..

Werp een blik naar Ahmet Nur Çebi en Erdal Torunogullari. Bunlar bosuna aftreden yapmadi. Ego van fiko heeft ons helaas hard genomen. Hij moest niet te hard van stapel gaan na die 2 kampioenschappe n. Üstelik bu saydigim iki adama haksizlik yapildi..

Ama Besiktas'im kolay sah'a kalkar yine. Ben ümitsiz falan degilim. Ik kan het niet hebben dat schulden zo opgelopen zijn. Ik weet ook dat inkomsten voornamelijk uit TL bestaan en de uitgaven uit euro en dat koersschommelin gen heel Turkije heeft benadeeld..+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw

Zat er al dik aan te komen dit en je had het kunnen voorspellen. Jammer genoeg weten Turken nooit van ophouden, als Orman in mei had laten weten dat hij niet meer doorgaat, zou die een heel mooi afscheid krijgen. Hürser Tekinoktay zou een betere keuze zijn geweest, al drijven veel supporters de spot met hem vanwege zijn uitspraken over Gareth Bale. Toshack, Rasim Kara, Sergen en Yasin Sülün zouden voor het sportieve gedeelte zorgen. Misschien is het niet top, maar ze zouden de steun en tijd krijgen die Avci niet krijgt.

Bij Besiktas had je al die jaren 4 personen door wie de supporters telkens verdeeld raakten: Senol Gunes, Fikret Orman, Quaresma en Oguzhan. Binnen een paar maanden tijd zijn 3 ervan vertrokken. Maar ik denk dat ze Senol Günes meer gaan missen dan die andere twee.


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5
+2

Opgeruimd staat netjes. Wegwezen kerel!!!!!!! Ik wil Aziz Yildirim bij Besiktas zien. Gewoon een voorzitter die Schijt heeft aan iedereen. Een man die met de vuist op tafel slaat. Orman was veel te netjes en veel te lief. Nee in Turkije moet je gewoon ordinair zijn en het vuile spelletje meespelen. Zoals voorzitter van fetosaray en fb doen.


+: 5674
-: 0
R: 8932
Level 5
+1

Batirip gitti mi lol


+: 11
-: 0
R: 31
Level 1

Fikret baskan rivayi satin al :D :D :D :D :D :D :D


+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

De 'minpunten' van Fiko zijn dan ook niet geheel zijn schuld. Tussen 1 maart 2012 en 1 maart 2019 is de Lira van waarde gedaald van 2,33 (2012) tot 6,33+ (2019) voor 1 Euro. Buiten het feit dat de schulden wel zijn gestegen kan men zeggen dat de koerswisseling ook een zware effect heeft gehad. Wat hij slecht gehandeld heeft is het verkoop van aandelen tot 51%. Je hebt geen zekerheid meer voor als het echt mis kan gaan zoals nu.

Hij heeft vooral na 2018 een rommeltje gemaakt. Alhoewel ik wel paar grotere minpunten zie zoals in 2014 toen de CL op een haar na werd misgelopen in de competitie en de seizoenen 14-15 en 17-18. Sut kupasi için kuduran adama bak...


+: 28
-: 0
R: 184
Level 3

Kesin Quaresma nin bedduası tuttu. Paraları bırakıp sonra görevi biraksaydin. Eurolar nerde Fiko?+: 19
-: 0
R: 94
Level 2

Wel zielig voor hem. Besiktasin bu duruma dusmesi neden ilk yonetime yardiriyorlar veya teknik direktor? BJKnin bu duruma dusmesi ilk once ruhsuz futbolcularin kabahatidir. Yonetim bu sartlar altinda elinden geleni yapmistir. Unutmayin gecen yaz TR kuru nerden nereye cikti ve bir anda odemelerin yuzde 200% artti. Futbolcularin alacaklari cogu Euro uzerinden fakat klubun cogu geliri TR uzerinden olmustur.

Kimse bana anlatmasin yok yonetimmis abdullah avciymis. Alanyasporun futbolculari kagit uzerinde bizim oyunculardan dahami iyi? Kadromuz iyi bakarsan, sadece bu miluon eurolari alan futbolcular ruhsuzlar. Yenilgiyi beraberligi nasil icine sindiriyorlar?? Kusura bakmasinlar kaninin son damlasina kadar oynamayinca futbolcu, ne yonetimin ne TDun sucu vardir. Sistem mistem diyoruz bizde oyle bisey yok 1-0 geriye dustugun zaman sistem mistem kalmiyor. Bizim sistem anlayisimiz budur.

Bakarsa GS FBde okadar iyi isler cikarmiyorlar. Yani su an cogu takim hazir degil. Baskan bi FEDA sezonu daha gecirecegiz deseydide olurdu aslinda

Stadin cogunlugu yonetim istifa diye bagirirsa insan ister istemez gorevini birakir. Her hafta bununla karsilacagina hemen birakir. Duygusulardir Fikret baskan.

Nedeyim herseyin hayirlisi ama bu takima biraz daha zaman verilmesi lazimda, BJK taraftara vefalidir bllbalba geloof ik niks van. Sanki her sene sampiyon olacagiz. Unutmayin o taliscali babelli gomezli sampionluklar 1 senede gelmedi oda enaz 3-4 yil surmustur.


+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw
+1

Als je in 1.5-2 jaar tijd van kwartfinale EL/2e ronde CL naar dit gaat, is het logisch dat de voorzitter en trainer daarvan de schuld krijgen. Avci wilt op een manier spelen wat niet mogelijk is met de spelers die hij tot zijn beschikking heeft en als je dan ook nog uitspraken gaat doen als 'teams die meer geld hebben uitgegeven staan maar op 10 punten', terwijl je zelf 17 miljoen euro hebt uitgegeven, dan is het logisch dat de supporters gaan zeuren. Hij heeft volgens mij te licht gedacht over het verschil tussen een club als Basaksehir waar er 0,0 druk is van de supporters en een topclub als Besiktas.


+: 1942
-: 0
R: 4608
Level 5

Paralar nerde Fiko?

2014: Feda
2015: Cefa
2016: Sefa
2017: Veda
2018: Bela
2019: SELA!+: 237
-: 0
R: 406
Level 3

Hij heeft Riva met dat geld gekocht...


+: 32
-: 0
R: 83
Level 2

2020: Helva


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Gs

2014: Feto
2015:Feto
2016: Feto
2017: Feto
2018: Feto
2019: Feto


+: 9
-: 0
R: 15
Nieuw

Haha leuk, grappig..not!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen