Abdullah Avcı: “Ik geloof in het spel, mijn spelers ook”


avciuzgun
Abdullah Avcı, de trainer van Beşiktaş heeft na het duel tegen Başakşehir de onderstaande uitspraken gedaan.
“Wij hadden moeite om tegen Başakşehir kansen te creëren. Als wij het spel iets meer konden versnellen, hadden wij weer doelkansen kunnen creëren. Burak was vandaag voor het eerst, Atiba en Necip ook. Gökhan speelde foutloos. Fysiek zakt bij dit soort duel in de tweede helft meestal af. Je moet de bal niet verliezen. Wij hebben een eenvoudige tegendoelpunt gekregen. Onze tegenstander kwam niet echt gevaarlijk, maar ze konden wel scoren. Wij begonnen de laatste 15 minuten met spelen. Misschien hadden wij kunnen winnen. Ik geloof in het spel, mijn spelers ook. Wij hebben belangrijke dingen geleerd vandaag. Wij gaan door met onze ingeslagen weg. De verwachtingen van de Beşiktaş supporters zijn altijd hoog en hebben altijd hun club gesteund. Dat moeten ze vooral blijven doen. Het is een zware periode. 5 punten past niet echt bij ons. Wij hebben dit seizoen veel tegenslagen gehad.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 373
-: 0
R: 643
Level 4

Kan iemand deze overhypte trainer uit zijn dromen helpen? Toen hij bondscoach was, was het al te zien dat hij tactisch dramatisch was.

In Europese wedstrijden ging hij ook ten alle tijden ten onder.

Hij presteerde bij Basak stabiel omdat hij de juiste spelers materiaal had. Spelers met individuele kwaliteiten die wedstrijden voor hem konden winnen.

Besiktas moet van deze man af. Anders wacht ze een treurig seizoen te wachten..


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Wat praat jij onzin zeg.. Avci heeft juist bewezen dat hij tactisch en technisch een team kan smeden en opbouwen. Hij is er net en mist ook nog eens een spits en meerdere andere spelers in die eerste wedstrijden.

Wil niet zeggen dat hij alles goed doet, maar hem meteen afschrijven slaat nergens op.

Deze man heeft alle Topclubs de laatste Jaren voetballes gegeven. We moeten Geduld hebben.+: 373
-: 0
R: 643
Level 4

@BJK1903Kartal

Ja ja bewezen dat hij technisch en tactisch een team kan smeden en opbouwen....

Wat heeft deze man bereikt behalve Basak elk seizoen in de laatste speelweken de kampioenschap weg geven.

Wat heeft deze man Europees toegevoegd?

Heeft precies helemaal niks bewezen.

Kijk verder dan je neus lang is vriend.


+: 3128
-: 0
R: 5296
Level 5

Defol git ya, got gibi taktik iste. Senin mal taktigin yuzunden iyi oyuncularimiz da kotu oynamaya basladi. Yeterince zaman verdik, ya o mal taktigini degistiriceksin ya da defolup gidiceksin.

Hani her hafta bir gelisme gorursun oyunda, ozaman evet dogru beklemek lazim derim ama birak gelismeyi her hafta dahada kotu oynuyoruz artik yeter yani...


+: 34
-: 0
R: 118
Level 3

en ik geloof in sinterklaas :P


+: 65
-: 0
R: 297
Level 3
+1

[****] op met je spel man. Caner op het middenveld, adam sanki Modric. Nkoudou moet altijd op de lijn plakken. Aan de andere kant heb je Diaby, die nooit een bal krijgt en ook nog Douglas. Hij is een van de betere aanvallende backs maar hij staat als 3de cv in de opbouw.

Avci moet gewoon 4-2-3-1 spelen met flankaanvallers die dichtbij Burak staan. De backs moeten de flank op en af gaan.+: 1
-: 0
R: 56
Level 2

Abdullah Avci zijn tactiek en voetbalkennis > alle coaches van fb.


+: 3184
-: 10
R: 8761
Level 5

Avci zijn tactiek heeft tijd nodig maar de fans schrijven hem nu al af.

Dit vind ik onterecht. Hij heeft in de voorbereiding amper met een normale selectie kunnen werken, veel nieuwe spelers zijn er nog niet lang en mis je je beste spelers. Vooral het gemis van Burak en Atiba was zichtbaar. Daarnaast kreeg hij te maken met die rel rondom Orhan Ak.

Ik vind wel dat hij met onze voorhoede vooral in uitwedstrijden meer op de counter moet spelen, want we hebben veel snelheid voorin. En Ljajic moet als echte 10 en geen cm.

We moeten Geduld hebben

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen