Abdullah Avçi verandert systeem tegen Başakşehir


avcilacht
Het is al wekenlang onderwerp van gesprek bij Beşiktaş. Het systeem van Abdullah Avçi. De tweemansdefensie met back-spelers op het middenveld waar de oefenmeester heilig in gelooft, maar weinig punten mee pakt. Tegen Başakşehir komt daar maandag verandering in.

Avçi speelde de afgelopen wedstrijden met twee verdedigers, had er niet veel succes mee, maar hield er desondanks aan vast. Er is echter verandering op komst: Tegen Başakşehir gaat Beşiktaş weer terug naar het vertrouwde 4-2-3-1 systeem, liet de Turkse media weten. Dit systeem heeft Beşiktaş de afgelopen 10 jaar gespeeld. Het is wel iets tijdelijks, want Abdullah Avçi heeft in de afgelopen transferperiode speciaal nieuwe spelers laten aanschaffen om zijn eigen systeem te kunnen spelen.

Beşiktaş: Karius, Gökhan Gönül, Atiba, Necip, Caner, Oğuzhan, Dorukhan, Diaby (Lens), Ljajic, N'Koudou, Güven (Burak)

Başakşehir: Mert, Caiçara, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Mahmut, Visca, İrfan, Arda (Robinho), Crivelli
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6

Als we met Atiba of Dorukhan of een andere speler die er niet hoort op CV starten, is dit op voorhand al een verloren zaak.

Erdogan Kaya moet spelen. Een LCV die zeer getalenteerd is.

Karius, Rebocho, Erdogan, Necip, Gökhan, Atiba, Oguzhan, N’Koudou, Ljajic, Diaby/Boyd, Burak (anders Umut, als Burak niet 100% fit is)


+: 1440
-: 0
R: 2158
Level 5

Als je met Burak wenst te starten loop je het risico dat je hem langer kwijt bent als hij weer geblesseerd raakt, het is gewoon een gok... deze wedstrijd wordt heel belangrijk voor jullie dat sowieso anders gaan jullie hetzelfde ervaren wat wij vorig seizoen hebben ervaren. Dat gun ik jou en de rest van de BJK fans niet.

Deze competitie kan enkel vooruit als er elk seizoen minstens 4 clubs gaan strijden om kampioen te worden.+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Je kan niet plots 1 wedstrijd overschakelen naar oude systeem, want daarmee gooi je een bouwsteen naar het nieuwe systeem in de prullenbak. De grote vraag blijft natuurlijk of Avci zijn eigen ploeg van afgelopen 3 jaar weet te overklassen met huidige degradatieteam van BJK. We shall see...


+: 237
-: 0
R: 1076
Level 5

Vorige jaar speelde we 4-3-3 en 4-2-3-1. Ik vond het al raar toen we opeens 4-1-4-1 speelde maar dat was dus zijn plan. Opstelling is niet waar ik boos om word maar wat voor intructies hij aan de spelers geeft. Dorukhan was een van onze beste spelers en nu zie je hem niet meer aanvallen of dat hij geen afstand schoten meer probeert. Zelfde probleem met verdedeging, ze staan te veel naar voren hier door kunnen de langzamere spelers als Vida niemand bij houden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen