Floptransfer Loris Karius: "Je mag boos en teleurgesteld zijn"


karius6
Loris Karius, een van de slechtste transfers van Beşiktaş heeft na het Europa League duel tegen Slovan Bratislava de onderstaande uitspraken gedaan.
"Ik weet dat het pijn doet. Je mag boos en teleurgesteld zijn. Ik neem de verantwoordelijkheid voor de eerste goal. Desondanks hadden wij kunnen winnen. Ook al hebben wij in de slotfase tegendoelpunten gekregen, alles is nog niet voorbij. Laten wij samen als gemeenschap weer één worden en blijf ons steunen. Er zijn dit seizoen nog heel veel wedstrijden die gespeeld moeten worden. Maandag hebben wij een belangrijke wedstrijd. Wij willen jullie steun. Samen zijn wij sterker en kunnen wij 3 punten pakken. Dit elftal zal er alles aan gaan doen om te winnen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (8) 


+: 246
-: 0
R: 382
Level 3
+1

Maakt niet uit topper. Je hebt de CL-finale gespeeld dus je bent beter dan Muslera. Of heeft de th!ner weer gesproken?


+: 688
-: 0
R: 1295
Level 5

Ondanks dat die shit is heeft hij wel een CL finale en een heel seizoen voor Liverpool gekeept. Dat kan Mussie Mus niet zeggen. Muslera’s enige ervaring is sike kampioenschappe n en een kwartfinale WK. That’s it!+: 34
-: 0
R: 37
Level 1

hahahah veel geluk met karius dan. :D :D :D


+: 11
-: 0
R: 48
Level 1

Muslera is beter dan karius.. Geen twijfel mogelijk


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5
+1

Wij lachen om zijn performance, hij lacht op onze bankrekeningen. ..


+: 18489
-: 0
R: 21230
Level 6
+1

Karius kardesim, het maakt niet uit, want aan het einde van de dag: senin amnkoyum.+: 1
-: 0
R: 15
Nieuw
Ama

Ama besiktas uc sezon once sampiyonlar ligi grubundan cikti


+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Ik heb het helemaal gehad met deze flapdrol. Laat hem lekker naar Engeland teruggaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen