Alarmbellen rinkelen bij Beşiktaş: Centrale verdedigers gezocht!


vida
Beşiktaş zal in de wedstrijd tegen Başakşehir hoogstwaarschijnlijk zonder een centrale verdediger spelen.
Domagoj Vida is geschorst terwijl Victor Ruiz en Enzo Roco beide geblesseerd zijn. Gezien er geen andere centrale verdedigers zijn in de selectie, zal Beşiktaş het moeten doen met Necip Uysal en Erdem (A-elftal). Gezien Mohamed Elneny ook geschorst is, kan Avçi de Egyptenaar niet inzetten op die positie.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 1585
-: 0
R: 3499
Level 5

Ze mogen in de winter Sadik van FB overnemen :P


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Dan wordt het toto op basak+: 5009
-: 0
R: 9616
Level 5

Jongens geen paniek. We hebben gelukkig nog een super keeper. Komt wel goed. :facpal:


+: 1
-: 0
R: 12
Nieuw

Als je wissels Roco en Necip zijn, moet je inderdaad hopen dat Vida-Ruiz niet geblesseerd/ges chorst raken want dan heb je een probleem. Je geeft 17-18 miljoen euro uit aan nieuwe spelers, maar je hebt geen goede wissel voor Burak, je hebt geen redelijke back-up voor je verdedigers. Dat geld hadden ze veel beter kunnen besteden.


+: 688
-: 0
R: 1296
Level 5

Misschien is Atiba een optie voor centraal achter. Avci heeft Tekdemir ook kunnen omtoveren in een centrale verdediger.


+: 169
-: 0
R: 676
Level 4

Als je vida in je elftal hebt dan moet je gewoon een paar backups achter de hand hebben , want die gast pakt meer kaarten dan dat die wedstrijden speelt en denk dat elneny ook zo’n gevalletje wordt , wij hebben dat met belhanda maar we hebben genoeg backups om zijn plek te vervullen , bjk moet in de winter minimaal 2 of 3 spelers halen , anders wordt het zo’n seizoen zoals fb vorig jaar

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen