"Als Turkse mensen echt van iemand houden, dan ....."


diaby
Abdoulay Diaby, de sterspeler van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Het is natuurlijk leuk als men later ook net als Pascal Nouma van mij gaan houden. Als Turkse mensen van iemand houden, gaan ze er ook echt voor. Ik wil geschiedenis schrijven bij Beşiktaş. Wij hebben hele goede spelers. Als wij onze kwaliteiten goed benutten denk ik dat wij kampioen kunnen worden. Ik heb respect voor Ricardo Quaresma, maar wij zijn twee verschillende spelers. Hij is echt een grote speler. Ik zal er alles aan gaan doen om ze tevreden te maken. Toen ik een bod kreeg, vroeg ik aan mijn Afrikaanse vrienden of het wel een goed idee was. Zij zeiden dat ik niet moest nadenken en gelijk moest vertrekken. Onze trainer heeft echt een modern idee over hoe voetbal gespeeld moet worden. Wij geloven met zijn allen in dit systeem, maar het heeft even tijd nodig.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 747
-: 0
R: 2450
Level 5

Ik heb er ook alle vertrouwen in, let niet op alle ongeduldige testosteron bommen.


+: 3377
-: 10
R: 9188
Level 5

Die laatste zin is perfect verwoord. Mensen die denken dat dit meteen van de ene op de andere dag lukt snappen er niet veel van.. We werken ergens naar toe, hopelijk heft iedereen het Geduld wat hiervoor nodig is..

Deze jongen was bij Brugge met rugnr 10 een van de smaakmakers.. We hebben gisteren gezien wat voor spelers brugge scout.. Zijn vervanger Krepin Diatta is ook een baasje..

Ik verwacht veel van deze jongen..+: 40
-: 0
R: 185
Level 3

Is diatta geen Rb?


BTW die cv Deli was ook een beest, niet normaal. Oude speler van Bjk mitrovic vond ik ook niet verkeerd.


+: 3377
-: 10
R: 9188
Level 5

Diatta rechtsbuiten.. Clinton Mata is rb

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen