Enzo Roco kampt met een liesblessure


bjklogo
Beşiktaş speelt deze week in de competitie tegen Basaksehir.
Gezien Vida een rode kaart heeft werd er verwacht dat Enzo Roco zou spelen, maar de Chileen kampt met een liesblessure. Volgens het clubbestuur heeft Roco last van een verrekte spier en het is nog niet bekend of hij kan meespelen.

"Oyuncumuz Enzo Roco'nun sağ kasık bölgesinde ağrı şikayeti üzerine yapılan fiziki muayenesi ve MR tetkiki sonucunda kasık adalesinde (Adductor Longus) grade 1 zorlanma tanısı ile tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3184
-: 10
R: 8775
Level 5
+1

Necip dus

A m k wanneer zijn we een keer verlost van die amateur?


+: 9
-: 0
R: 47
Level 1

Ik weet niet waarom jullie zoveel had aan hem hebben maar hij heeft de laaste 2 seizoen redelijk goed gespeeld in mijn ogen is hij ook een perfecte wissel voor aanvallend-midd enveld zo niet kan hij ook op verdediging (zo lang hij geen back speelt), hij heeft ook tal van reddingen gemaakt in de CL eufa en super league. Maaarrrr veel mensen haten hem inverband met zijn slechte speel style van vroeger.+: 560
-: 10
R: 853
Level 4

Is altijd zo bij de Turken, zodra ze een speler haten is het game over of elke verlies komt dan zgnmd natuurlijk door die ene speler aka onze Ozan Tufan.


+: 688
-: 0
R: 1298
Level 5

Remco, je bent letterlijk de eerste bjk supporter die geen intense haat heeft tegen Necip. Ik heb hem liever dan Roco.


+: 113
-: 0
R: 178
Level 3

Lies blessure heeft die waarschijnlijk opgelopen door te vaak voorover gebogen te staan, netals de meeste 8.tas supporters.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen