"Burak Yılmaz zit volgende week weer in de selectie"


fikretorman1
Fikret Orman, de voorzitter van Beşiktaş heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij hebben nog een periode van 2,5 jaar. Dan stopt ons voorzitterschap. Er komt dan een nieuwe voorzitter naar Beşiktaş. Burak Yılmaz zit volgende week weer in de selectie. Dit seizoen wordt een moeilijk seizoen. Wij hebben het systeem die wij al 10 jaar spelen veranderd. Wij hebben het budget met 20 miljoen euro verkleind. Toch hebben wij 7 nieuwe spelers gehaald. De selectie is 4 jaar jonger geworden. Samen met trainer Abdullah Avçi zal onze selectie binnen 1-2 jaar bestaan uit 4-5 jeugdspelers. Ik geloof echt in Abdullah Avçi en de technische staff. Dit jaar, als onze spelers geen belangrijke blessures krijgen, denk ik dat wij een grote kans hebben om kampioen te worden. Wij spelen op 12 oktober een oefenwedstrijd tegen Adana Demirspor."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 2
-: 100
R: 80
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen