"Ga je uit tegen Wolverhampton met Necip-Roco spelen?"


aliece
Ali Eçe, sportcommentator van Vole heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Als er niet van het basiselftal van Beşiktaş geblesseerd raakt, hebben ze een goed elftal. Er is echter wel een probleem. Ruiz-Vida is een goede duo. Als Vida of Ruiz geblesseerd raken, of als ze een rode kaart krijgen, wie gaat er dan spelen? Of als er een Europa Leaguewedstrijd wordt gespeeld, weekend heb je een derby, wie krijgt dan speelminuten? Ga je dan uit tegen Wolverhampton met Necip-Roco spelen? Beşiktaş heeft een snelle voorhoede, zelf heel snel. Link N'Koudou, rechts Diaby, midden Burak Yilmaz. Daarachter heb je Adem Ljajic die heel goed de ballen kan verdelen." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 275
-: 0
R: 1167
Level 5

Adam hakli, je hebt niemand anders daar achter. De rest is echt nep en onervaren.


+: 367
-: 0
R: 751
Level 4

Besiktas heeft alle nodige posities versterkt. Als er nood is kunnen ze in januari een nieuwe speler halen. Meer was onhaalbare luxe momenteel.

Ik zie het zo. Besiktas kan de eerste drie Europese wedstrijden al overwintering verzekeren. Ze spelen uit tegen Bratislava en thuis tegen Wolverhampton en Braga. In beste geval pakken ze 9 punten. Momenteel verwacht ik ook 7-9 punten in de eerste 3 wedstrijden. Daarna maakt het niet zoveel meer uit of je met Roco-Necip gaat spelen in de laatste wedstrijd tegen Wolverhampton. Want dan zou je in principe 10-12 punten moeten hebben wat je ook garantie geeft voor de finales.

Indien Besiktas 9 punten pakt uit de eerste 3 wedstrijden kunnen ze vanaf November alleen maar vol op de competitie concentreren. De laatste 7 wedstrijden in de eerste helft is voor 1 keer uit. De rest is in Istanbul. Hoor je makkelijk 16 punten te pakken minimaal.+:
-:
R:
Nieuw

tegen wolves en braga zie ik bjkje KANSLOOS ONDERGAAN
bjk heb max kans om 2de te worden !!

hadi kizim maak PAPA TROTS en PROBEER ons maar een na te doen in 2000 hahahahahahaha

TOT HET EINDE VAN DE WERELD gaat geen 1 TR clubje en VOORAL geen vogeltje clubje OOIT BEHALEN wat BABA/HEER/KOCAN IZ GS HEBT
GODZIJDANK !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!
:peace: :peace: :peace: :peace:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen