"Mohamed Elneny is niet als een sterspeler gelanceerd, maar ...."


elneny
Ergin Aslan, sportcommentator van tv-zender TVnet heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan over Mohamed Elneny.
"Mohamed Elneny was geen speler die op de bank zat bij Arsenal. Hij kreeg veel speelminuten. Hij is een speler die Abdullah Avci heel graag wou, want zijn speelstijl past heel goed in zijn systeem. Hij kan de bal van de centrale verdedigers pakken en verder verdelen. Atiba steelt veel ballen en Dorukhan is een strijder. Mohamed Elneny kan zijn hoofd optillen en naar voren kijken en het spel starten. Hij heeft kwaliteiten om het spel van richting te veranderen. Hij is ook een speler die binnen is gehaald op verzoek van Abdullah Avci. Ook al is het niet als een sterspeler gelanceerd, maar hij gaat het verschil maken bij Besiktas." 
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+:
-:
R:
Nieuw

goed speler ZEKER WEL

er zijn vele goede spelers in TR maar de enige die je STER mag noemen
is FALCAO EN FALCAO ALLEEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

BABA heb gesproken :gs:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen