“Geen Marcao of Luyindama, maar Ruiz is de beste verdediger van Turkije”


ahmetcakar
Ahmet Çakar, sportcommentator van Beyaz TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Dit seizoen gaat de strijd om het kampioenschap tussen de grote drie. Op dit moment speelt Fenerbahçe het mooiste spel. Toch zal het tussen Beşiktaş, Fenerbahçe en Galatasaray gaan. Ik heb bij Trabzonspor een probleem in de selectie gezien. Ik denk niet dat Başakşehir in de top 3 zal komen. Ik snap niet waarom ze zo zijn geworden. Mijn moeten niet denken dat Beşiktaş zwak is. Het is stil bij Beşiktaş. Ze hebben geen spectaculaire transfers verricht, maar Burak komt nog in de selectie. Atiba ook. Beşiktaş heeft een goede verdediging. Ik vind Victor Ruiz die van Spanje is gekomen erg goed. Volgens mij is Ruiz de beste verdediger van Turkije. Geen Marcao of Luyindama, maar Ruiz. Iedereen zal over een paar weken over Ruiz praten.“
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 4976
-: 0
R: 9506
Level 5
+2

Çakar je hebt 100 procent gelijk.


+: 5567
-: 0
R: 8784
Level 5
+6

Wie Luyindama de beste verdedigers vind samen met Marcao is mentaal niet goed+: 18426
-: 0
R: 21144
Level 6
+5

Luyindama en Marcao zijn sowieso niet de beste, al was Ruiz er niet. GS gaat nog veel spijt krijgen dat ze niet een paar verdedigers hebben gehuurd, in plaats van zoveel middenvelders.


+: 1183
-: 10
R: 2217
Level 5
+1

Dat ligt aan de buitenlandersli miet. Die middenvelders waren gewoon broodnodig. Met Marcao, Luyindama en Donk redden we het heus wel een half jaartje achterin. In de winter Belhanda verkopen en met dat geld een nieuwe verdediger halen.


+: 485
-: 10
R: 731
Level 4
+3

Sukru-GS be like; LAYINDAMA LEN MQ :rodekaart:

Ik hoop dat hij dit leest zodat je even goed kan kijken hoe je Luyindama schrijft, bu arada Allahin selamin ustune olsun hiristiyan/yahu di kardesim.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 0
-: 0
R: 13
Nieuw

Nkoudou is de beste met 0 goals in Laatste 4 jaren....... ik kan niet meer... :yeah: :tok:


+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5

Veelste vroeg om nu al zoiets te zeggen. Ik vind hem wel goed daar niet van alleen zitten we pas in week 4 of zo iets om nu al conclusie te trekken. Luyindama en Marcao zijn zoiezo minder ze hebben wel de fysieke eigenschappen van een verdediger alleen niet de inzicht, nog niet tenminste. Ik zou persoonlijk nog in de winterstop zoiezo een CV halen en een extra spits.


+: 18
-: 100
R: 21
Klein kind

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 14
-: 0
R: 12
Nieuw

Wat een duo, Ruiz en Vida! Ik vond Vida de beste achterin, sinds Ruiz is dat veranderd! Echt een heerlijke verdediger die ook nog eens goed kan opbouwen. :bjk:+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5
+1

Luyindrama kan er weinig van, dat zei ik al meteen maar toen gingen hier een paar Fransen huilen. Hij heeft fysiek maar is verder een blinde kip zonder kop die 9 mil heeft gekost. Niveau Diagne maar dan achterin.

Marcao geef ik nog voordeel van de twijfel. Lijkt weinig zelfvertrouwen te hebben en is natuurlijk geen hoog niveau gewend, maar is nog relatief jong en kan redelijk opbouwen.

Ruiz is niet te vergelijken met deze twee. Zijn cv zegt genoeg. Clubs als Valencia en Napoli en laatste Jaren vaste basisspeler bij Villarreal. Als je die ploeg wel eens heb zien spelen weet je wat voor hoog niveau daar wordt gespeeld, je moet niet alleen kunnen verdedigen maar ook aan de bal en positioneel goed zijn.

Ruiz liet dit in de eerste weken ook meteen zien, precies waar Avci om vroeg. Samen met Vida kan hij een sterk Koppel vormen, zeker als Elnenny en/of Atiba voor hun spelen.


+: 157
-: 0
R: 281
Level 3

Ruiz is beter en ervaren, dat klopt. Maakt Luyindama niet slecht. Mag ook wel. Zou zomaar voor 10 jaar je vaste verdediger kunnen wezen.

Ik verwacht een titelrace tussen Fenerbahçe en Alanyaspor. De rest mag spelen voor directe plaatsing Europa League.


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5
+1

Hhahaha die laatste zin.. Zou wat zijn, vorig jaar samen met alanya strijden tegen degradatie, dit jaar voor de titel.

En nee bro, Luyindrama is echt heel matig. Hij is ook zowiezo veel ouder dan 25

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen