“De tegenstanders van Beşiktaş hebben spectaculaire spelers binnengehaald”


falcaogsvuur
Ali Ece, sportjounalist van Fanatik heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“De tegenstanders van Beşiktaş hebben spectaculaire spelers binnengehaald en daarom zijn de jonge supporters heel erg boos op Beşiktaş. Ik wil tegen dit soort jonge supporters zeggen dat niet de club kampioen wordt die de beste spelers heeft, maar de club die het beste elftal heeft. Dat heeft Beşiktaş in het Feda seizoen duidelijk laten zien. Hoe dan ook, in Turkije spelen de tenues van Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray en Trabzonspor altijd om het kampioenschap.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 4976
-: 0
R: 9506
Level 5
+2

Aynen öyle. Ik verwacht veel van mijn Besiktas. Gaat allemaal goedkomen.


+: 48
-: 100
R: 304
Level 3

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5
+1

Gs heeft een versleten Falcao gehaald en daarnaast een kapotte Seri.. Nznonzi en Lemina zijn goede spelers maar voor de rest zie ik een zeer matige achterhoede en 0,0 creativiteit.

Veel fysiek maar weinig voetballend vermogen en ook weinig snelheid.

Wij hebben ons juist heel gericht en goed versterkt.. NKoudou van Spurs, Ruiz van Villarreal, Diaby van Sporting, Elnenny van Arsenal, Douglas van Barca etc. Daarnaast Ljajic vastgelegd en de jonge Rebocho gehaald. We moeten nou niet net doen of we onbekende pannekoeken hebben gehaald.

We zijn sterk verjongd, we hebben salarissen omlaag gehaald en de aankopen zijn gericht op plekken die Avci wilde en waar het echt nodig was. Misschien een extra spits en cv maar je kan niet alles hebben. Guven en Diaby kunnen ook in de spits.

Dit is het lange termijn beleid dat we willen!


+: 0
-: 0
R: 3
Nieuw

Besiktas heeft goede transfers verricht. Daar kunnen we niet omheen. Wat ik dan niet begrijp is het financiële situatie van besiktas. Financial fair play. Ze hebben dit jaar een verlies van 14 miljoen euro aan transfer in en uitgaven. Hierbij komen ze dus alleen maar in problemen


+: 682
-: 0
R: 2336
Level 5
+1

Wij staan niet meer onder verscherpt toezicht.

In de jaren dat we dat wel hadden mochten we inderdaad geen transferverlies draaien.

We hebben misschien geen grote namen gehaald, we hebben wel goede transfers verricht. Ons elftal is jonger en we geven minder geld uit. Clubs voorral in Turkije investeren op korte termijn, ik ben blij dat we opnieuw gaan bouwen aan een solide basis. Hoe moeilijk het ook is, we moeten geduld hebben en niet gelijk kampioenschappe n verwachten.


+: 157
-: 0
R: 281
Level 3

Volgens de schuldenreconst ructie mag BJK maar 270 miljoen TL spenderen. Dat is 45 miljoen Euro ofzoietsm nu hebben ze 13 miljoen minder. Hoe gaan ze met 32 miljoen euro dit goed maken? Dat zou op zijn best nog de voetbalbranche salarissen betalen.

Geen titel betekent dat Beşiktaş Vida en Dorukhan moet verkopen. Ik hoop maar voor je dat ze goed uitpakken in Europa, wellicht kan BJK nog voor beide spelers 30 miljoen opeisen. Als Ozzie het goed doet nog 6 millie extra.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen