Officieel: Beşiktaş huurt Mohamed Elneny van Arsenal


elnenybjkoff01
Beşiktaş heeft Mohamed Elneny gehuurd van Arsenal.
Dat meldt de Turkse topclub via de officiële kanalen. Beşiktaş heeft tevens een optie tot koop afgedwongen. Er zijn geen bedragen gemeld, maar er gaan berichten rond dat Mohamed Elneny 1,7 miljoen euro per jaar gaat verdienen bij Beşiktaş. Het resterende gedeelte van zijn salaris wordt betaald door Arsenal. Beşiktaş betaalt geen huursom voor de Egyptische voetballer. Aan het einde van het seizoen kan de Turkse topclub hem voor 20 miljoen euro overnemen.

Mohamed Elneny, Beşiktaş’ta

Kulübümüz, Mohamed Elneny'nin bir yıllığına kiralık olarak kadromuza katılması için Arsenal kulübü ile satın alma opsiyonlu olarak anlaşmaya varmıştır. Beşiktaşımıza önemli hizmetlerde bulunacağına inandığımız Mohamed Elneny’e Beşiktaş Ailesi’ne hoş geldin der, başarılar dileriz.

Beşiktaş JK
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5

Yes! Van Arsenal naar Besiktas, eindelijk weer een goede dmf zodat we Necip niet meer nodig hebben en El Nenny samen met Atiba die positie kan bezetten..

Langzaam zijn bijna alle posities dubbel bezet, en vooral verjongd.

Aboubakar komt er ook aan..

Ze zeiden dat we stil waren op de markt maar ze zijn heel verstandig bezig.


+: 52
-: 10
R: 159
Level 3

Niks tegen bjk maar altijd als fb en gs spelers noemen ken ik ze meteen. Bij bjk ken ik maar 4 spelers ofzo+: 18426
-: 0
R: 21144
Level 6
+1

Dat heeft dan meer met jou te maken, dan met BJK.

Niets tegen jou.


+: 676
-: 0
R: 2012
Level 5

Leuk voor een jaartje huren maar zie Besiktas toch echt niet 20miljoen betalen


+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5

20 miljoen is ook belachelijk veel voor deze gozer hij is niet eens zo goed. Zoiezo een goeie vervanger voor Medel/ Atiba ookal had ik liever Lemina gezien dan Elneny maar je weet wat ze zeggen, beggars can't be choosers. Hayirlisi, we zullen zien ALS, natuurlijk Avci hem gelijk gaat testen.


+: 3080
-: 10
R: 8550
Level 5

Die man zit 3,5 jaar in de wedstrijdselect ie van Arsenal dus hij kan echt wel wat..

Voetballend iets minder dan Lemina maar verdedigend weer veel beter en dat hebben we nodig op het middenveld.+: 219
-: 0
R: 1034
Level 5

Ik betwijfel of hij ook echt zo goed kan verdedigen. Ik kijk af en toe wedstrijden van Arsenal en daar zag ik hem niet veel verdedigen.

Maar het boeit helemaal niets, want die klote Avci doet ook zo moeilijk met nieuwe spelers in de team te starten. Heb je de elftal van vandaag gezien? Weer Gonul en Caner. Ik ben het helemaal zat geworden om die twee elke keer te zien.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen