Video: Wie is Mohamed Elneny?


mohamedelneny
Mohamed Elneny is een 27-jarige Egyptenaar geboren in Mahalla.
Hij is 1,79 meter lang en is een defensieve middenvelder. Tevens kan hij als centrale middenvelder optreden. Mohamed Elneny heeft het afgelopen seizoen bij Arsenal in 17 wedstrijden 1 assist gemaakt. In het seizoen ervoor wist hij in 32 wedstrijden 1 goal en 4 assists te maken.

De 27-jarige Egyptische middenvelder Mohamed Elneny en Arsenal hebben een 1-jarige huurakkoord bereikt met de Turkse topclub Besiktas. De ervaren middenvelder zal vanavond 22:15 uur aankomen in Istanbul. De speler zal morgen medisch gekeurd worden.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (14) 


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Hij is kapot slecht error, doe ook even Elneny's grootste fouten posten. Hoeveel heeft hij gespeeld vorig seizoen? 8 wedstrijden?


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6
+1

Aglama Feri, ga met je Rami en Mevlut Erdinc in de zandbak spelen.+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Elneny = Kante confirmed by Albatros


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Ik wil dan al helemaal niet weten wat voor Van Dijk jij in Rami de tractor ziet.


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5
+2

Ik zie reacties alsof Elneny een Kante is en een geweldige transfer... Deze gozer kan er absoluut niks van.Niemand ziet een van Dijk in Rami, jij bent gewoon butthurt zoals gewoonlijk om niets. Negeert onze transfers door Mevlut en Rami. Ik weet niet hoe het met jou zit, Rami is al 1 van de beste CV's van onze lig. Mevlüt, ga ik niet te veel op in. Ik vind het een onnodige en domme transfer, maar hij komt transfervrij, voor een niet te hoog salaris als 2e spits. Daarnaast heeft hij er vorig seizoen 15 ingelegd met wat assists erbij. Niet verkeerd.

Wanneer ben jij trouwens zo een grote jongen geworden?


+: 18529
-: 0
R: 21355
Level 6

Ik zal je uit je dromen helpen, Rami heeft geen andere ploeg kunnen vinden. Zijn mentaliteit is shit, wie gaat er nou een blessure faken om mee te doen met een survival shit. Hij kan zeker verdedigen, maar de beste van onze league, hmm. Na Ruiz en Vida, misschien.

Sinds wanneer ik zo’n grote jongen ben? Idk, ik weet wel sinds wanneer jij zo’n grote jongen bent. Sinds FB de eerste twee wedstrijden van dit seizoen gewonnen heeft en jij al een natte droom krijgt van een kampioenschap.

Elneny kan er niets van zegt die, hij komt van de Premier League, niet van de Arabcompetitie, waar bijvoorbeeld Garry vandaan gekomen is.

Hij heeft in zijn tijd bij Arsenal bijna 50 PL wedstrijden gespeeld, hij was daar geen eerste keuze nee. Maar hij is zeker niet slecht, in ieder geval veel tredes hoger dan tot wat gisteren hadden.+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5

+: 363
-: 0
R: 729
Level 4
+1

Alba je reageert als een wijf van 16 die haar 23 jarige neger vriend bij haar ouders goed praat.


Voor de duidelijkheid. Keloglan is butthurt omdat Sivas jullie met 3-0 heeft gebald. Vandaar dat Feridun klaagt waarom zo'n 40 jarige kale site eigenaar zo'n topic opent maar niet 1 over een BJK transfer. See the missing link?

Daarbij, Elneny is bagger. Het is dat hij als reserve van Atiba komt. Anders zou je hem na 1 wedstrijd de grond inboren. Dat Arsenal hem laat gaan is al genoeg bewijs
Rami daarentegen is een goede transfer. Had alleen disciplinaire problemen. We spelen toch maar Super Lig. Weetje wie trouwens ook geen toekomst meer had? Babel. Weetje ook wie 1,5 jaar goed speelde bij Beşiktaş? Dezelfde pride Babel. Geen toekomst bij een andere club zegt niks. Zamaninda yere goge indiremedigin Babeliniz zamaninda. Mevlut komt als reserve. Als reserve is hij een goede transfer.

Spelers uit de PL zegt ook niks. Slimani, Ayew en Seri komen daar ook vandaan maar zijn bagger.

Seni hayallerinden cikarmama gerek yok. Renkdaşin BJK1903Kartal çikariyor genelde zaten. Bu sitede herkese got oldun utan be amk.


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5

Je praat Elneny die 45 premier league wedstrijden (meer dan de helft zijn invalbeurten) in 4 jaar heeft gespeeld goed, maar Rami is waardeloos?

Rami de mentaliteit kan me niets schelen zolang hij zijn werk op 't veld doet. Je doet alsof we Erdinc en Rami voor de CL hebben gehaald. Ze komen voor de competitie. Dit is voetbal, je weet maar nooit wat er kan gebeuren ivm met blessures bijvoorbeeld bij Vedat... Ik had liever Allahyar gezien als 2e keus, maar die word waarschijnlijk verhuurd naar Rizespor voor heel veel speeltijd en dan is Mevlut die er vorig jaar 15 inschoot als 2e spits niet het einde van de wereld. Ik vind zijn salaris 1.2 miljoen euro te hoog, maar hij komt wel transfervrij en zonder tekengeld.

Ik geniet van mijn club de start aan het seizoen. Jij laat het klinken alsof ik hier alleen praat wanneer Fenerbahce het goed doet. Je bent nergens te bekennen na een slechte Besiktas wedstrijd na het inkort typen dat je Senol Gunes, Quaresma en Fikret Orman weg wilt hebben.

We gaan jullie geduld zien. Als Avci dit team niet snel aan de praat krijgt dan keren jullie zo je rug.


+: 363
-: 0
R: 729
Level 4

The Virgin Albartos vs the Thad Feridun+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

Chad Baycu_Noyan


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Ik vind hem persoonlijk niet zo goed, hij is ook best traag. Waarom zou Arsenal hem gehaald hebben, miskoop?

Maar wie weet zag Arsenal iets in hem en zal hij die specialiteiten in de Turkse competitie kunnen tonen. Meestal blinken spelers in Turkije uit die komen van de Engelse competitie, maar het blijft voor mij een vraagteken.

Het enigste wat Beşiktaş momenteel goed bezig is zijn de transfers, allemaal jonge gasten. Meeste zijn gekocht, de ander met optie tot koop. Abdullah Avci moet zich enkel nog kunnen bewijzen dat zijn systeem werkt, zo niet, moet hij dit maar aanpassen.


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5

Dat was 4/5 jaar geleden, toen die nog 22 was.


+: 1
-: 0
R: 11
Nieuw

Maakt toch niets uit? Mijn punt blijft hetzelfde.

Hij is aangekocht door Arsenal. Maarja, we gaan zien wat hij op het veld doet. Vertrouwen erin heb ik niet..

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen